Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Another Oh Hae Young (Another Miss Oh)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.95 (20 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-05-02

Epizódok száma
18

Oh Hae Young (Seo Hyun Jin) menedzser asszisztensként dolgozik egy hatalmas élelmezési cégnél, de van ott "még egy" Oh Hae Young (Jun Hye Bin), aki csoportvezető, és persze folyton összekeverik vele. A káoszt tovább bonyolítja, hogy egy iskolába jártak, de a "másik" volt a szebb, az okosabb és a népszerűbb.
Park Do Kyung (Eric Mun) egy filmes cég hangmérnöke. Egy évvel ezelőtt a menyasszonya Oh Hae Young elhagyta az esküvőn, így amikor arról értesül, hogy a nő férjhez megy, bosszút tervez. A csavar ebben, hogy Ő nem tudja, hogy van egy másik Hae Young is, így az idegen lány vőlegényét teszi tönkre, aki ezért börtönbe is kerül, meghiúsul az esküvő és elkezdődnek a bonyodalmak. Vagy új szerelem?
M.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Eric / Moon Jung Hyuk
Park Do-Kyung szerepében
Heo Jeong Min
Park Hoon szerepében
Heo Young Ji
Yoon An-Na szerepében
Jeon Hye Bin
Oh Hae-Young szerepében
Kim Ji Suk
Lee Jin-Sang szerepében
Kim Mi Kyung
Hwang Duk-Yi szerepében
Lee Han Wi
Oh Kyung-Soo szerepében
Lee Jae Yoon
Han Tae-Jin szerepében
Seo Hyun Jin
Oh Hae-Young szerepében
Ye Ji Won
Park Soo-Kyung szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások