Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

A Gentleman's Dignity

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.25 (28 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-05-26

Epizódok száma
20

Kim Do-Jin (Jang Dong Gun), Im Tae-San (Kim Su Ro), Choi Yoon (Kim Min Jong) és Lee Jung-Rok (Lee Jong Hyuk) négy 40 éves férfi akik tinédzser koruk óta barátok. Kim Do-Jin és Im Tae-San egy sikeres építészeti céget irányítanak. Kim Do-Jin durván őszinte, szereteti a munkáját, egy magabiztos playboy, aki személyisége miatt még mindig egyedülálló. Végül romantikus kapcsolatba kerül Seo Yi Sooval (Kim Ha Neul) egy szigorú tanárnővel, aki amatőr baseball meccseken bíró. Im Tae San egy hideg szívű nővel jár, de azon töpreng, hogy van-e számára valaki más a nagy világban. Choi Yoon egy ügyvéd, aki megpróbálja begyógyítani a szívét, miután elvesztette a feleségét négy éve. Lee Jung Rok egy idősebb gazdag nőt vesz el, de folyamatosan más nőkkel is flörtöl, így veszélybe kerül a házassága.
M.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jang Dong Gun
Kim Do-Jin szerepében
Kim Ha Neul
Seo Yi-Soo szerepében
Kim Jung Nan
Park Min-Sook szerepében
Kim Min Jong
Choi Yoon szerepében
Kim Su Ro
Im Tae-San szerepében
Lee Jong Hyuk
Lee Jung-Rok szerepében
Lee Jong Hyun
Collin szerepében
Yoon Jin Yi
Im Meari szerepében
Yoon Se Ah
Hong Se-Ra szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások