Friss drámáink:
The King's Affection
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
5.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2021-10-11

Epizódok száma
16
Egy hercegnőből lett koronaherceg trónra emelkedésének története, akit édesanyja a halott ikertestvérére cserélt, hogy a bátyja helyébe lépjen. E súlyos királyi titok azonban sohasem kerülhet napvilágra, különben a család vérét veszik.

A koronaherceg felesége egy ikerpárt hoz a világra, de az ikreket baljós jelnek tartják, így a lánygyermeket kivégeznék. Hogy megmentse, édesanyja titokban kiviszi a palotából, néhány évvel később azonban fivére örök álomra hajtja fejét. Az anya elhallgatja fia halálát, lányát pedig visszahozza a palotába, és hercegként neveli, aki testvére “bőrébe bújik”. Lee Hwi (Park Eun-Bin) végül koronaherceg lesz, kinek mindenáron őriznie kell titkát. Megtapasztalja a gyötrő szerelmet; beleszeret egy nemesi családból származó ifjúba, Jung Ji Woon-ba (Ro Woon), aki apja nyomdokai helyett saját útját járja és a tanítójává válik. Ahogy mélyülnek egymás iránti érzéseik, a sors elkerülhetetlen árnyéka is sötétebb lesz.
Park Eun Bin
Lee Hwi herceg szerepében
Ro Woon (SF9)
Jung Ji Woon szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  4 Dramaday 1080p NEXT Lai 3
  3 Dramaday 1080p NEXT Lai 7
  2 Dramaday 1080p NEXT Lai 6
  1 Dramaday 1080p NEXT Lai 3
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Lai
  4 napja
  Nagyon szívesen szdkari! Mostanában nem láttalak, azt hittem, már valami baj történt. Szóval nagyon örülök, hogy jól vagy! ♥

 • szdkari
  1 hete
  Köszönöm szépen az első kettő részt!!!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások