Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Youth of May

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2021-05-03

Epizódok száma
12

A történet két fiatalról szól, akiket 1980 májusában elsöpör a Gwangju-felkelés. Miután a kormány ellen tüntető helyi egyetem hallgatóit a kormány emberei meggyilkolják, megerőszakolják és összeverik, az emberek fegyvert fognak és lázadást szítanak.

Hwang Hee Tae orvostanhallgató egy magas színvonalú egyetemen. Hogy eloszlassa az olyan gyermekekkel szembeni sztereotípiákat, akiket egyedülálló anyák neveltek fel és bizonyosságot nyerjen milyen tehetséges, kimagasló eredményeivel bekerült a Szöul Nemzeti Orvostudományi Egyetemre, ezzel Gwangju büszkeségévé válva. Nyugodt embernek tűnik, de renitens jelleme miatt bármikor harcba száll a méltatlansággal. Váratlan események miatt végül élete legsúlyosabb időszakát éli meg. Legjobb barátja, Kyung Soo, a lelkes demokráciapárti aktivista ragaszkodik ahhoz, hogy illegális klinikát nyissanak a hallgatóknak, hogy elmeneküljenek a kormány elől. Egy nap megsebesül egy gyári dolgozó egy demonstráció alatt. A saját és a sérült munkás szülővárosába történő diszkrét szállításának költségeiért, Hee Tae kénytelen elmenni az összejövetelre, amit apja szervezett neki potenciális feleségjelöltje kapcsán. Ezen a találkozón megismer egy nővért, Kim Myung Hee-t, aki elhagyta otthonát, hogy egyedül kezdjen új életet Gwangjuban. Dekoratív külseje ellenére gyakran elutasító és távolságtartó az emberekkel, de hivatását tökéletes pontossággal és odaadással végzi. Lee Soo Ryun, Myung Hee legjobb barátnője. Gazdag családból származik, és felelősséget érez azért, hogy élen járjon a társadalmi igazságosság biztosításában. Bátyja, Lee Soo Chan, édesapjának segít a családi vállalkozásban, miután visszatér hosszas külföldi tanulmányai után Franciaországból.

Hee Tae és Myung Hee sorsszerű találkozása holtig tartó szerelemmé válik a mészárlás idején, s elszántan próbálnak harcolni az igazságért, hogy megfékezzék a hatalmon lévőket.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    12 Dramaday 1080p NEXT Lai 239
    11 Dramaday 1080p NEXT Lai 250
    10 Dramaday 1080p NEXT Lai 240
    9 Dramaday 1080p NEXT Lai 233
    8 Dramaday 1080p NEXT Lai 250
    7 Dramaday 1080p NEXT Lai 233
    6 Dramaday 1080p NEXT Lai 234
    5 Dramaday 1080p NEXT Lai 254
    4 Dramaday 1080p NEXT Lai 248
    3 Dramaday 1080p NEXT Lai 253
    2 Dramaday 1080p NEXT Lai 256
    1 Dramaday 1080p NEXT Lai 272
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Go Min Si
Kim Myung Hee szerepében
Keum Sae Rok
Lee Soo Ryun szerepében
Lee Do Hyun
Hwang Hee Tae szerepében
Lee Sang Yi
Lee Soo Chan szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások