Friss drámáink:
Youth of May
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2021-05-03

Epizódok száma
12
A történet két fiatalról szól, akiket 1980 májusában elsöpör a Gwangju-felkelés. Miután a kormány ellen tüntető helyi egyetem hallgatóit a kormány emberei meggyilkolják, megerőszakolják és összeverik, az emberek fegyvert fognak és lázadást szítanak.

Hwang Hee Tae orvostanhallgató egy magas színvonalú egyetemen. Hogy eloszlassa az olyan gyermekekkel szembeni sztereotípiákat, akiket egyedülálló anyák neveltek fel és bizonyosságot nyerjen milyen tehetséges, kimagasló eredményeivel bekerült a Szöul Nemzeti Orvostudományi Egyetemre, ezzel Gwangju büszkeségévé válva. Nyugodt embernek tűnik, de renitens jelleme miatt bármikor harcba száll a méltatlansággal. Váratlan események miatt végül élete legsúlyosabb időszakát éli meg. Legjobb barátja, Kyung Soo, a lelkes demokráciapárti aktivista ragaszkodik ahhoz, hogy illegális klinikát nyissanak a hallgatóknak, hogy elmeneküljenek a kormány elől. Egy nap megsebesül egy gyári dolgozó egy demonstráció alatt. A saját és a sérült munkás szülővárosába történő diszkrét szállításának költségeiért, Hee Tae kénytelen elmenni az összejövetelre, amit apja szervezett neki potenciális feleségjelöltje kapcsán. Ezen a találkozón megismer egy nővért, Kim Myung Hee-t, aki elhagyta otthonát, hogy egyedül kezdjen új életet Gwangjuban. Dekoratív külseje ellenére gyakran elutasító és távolságtartó az emberekkel, de hivatását tökéletes pontossággal és odaadással végzi. Lee Soo Ryun, Myung Hee legjobb barátnője. Gazdag családból származik, és felelősséget érez azért, hogy élen járjon a társadalmi igazságosság biztosításában. Bátyja, Lee Soo Chan, édesapjának segít a családi vállalkozásban, miután visszatér hosszas külföldi tanulmányai után Franciaországból.

Hee Tae és Myung Hee sorsszerű találkozása holtig tartó szerelemmé válik a mészárlás idején, s elszántan próbálnak harcolni az igazságért, hogy megfékezzék a hatalmon lévőket.
Go Min Si
Kim Myung Hee szerepében
Keum Sae Rok
Lee Soo Ryun szerepében
Lee Do Hyun
Hwang Hee Tae szerepében
Lee Sang Yi
Lee Soo Chan szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  12 Dramaday 1080p NEXT Lai 8
  11 Dramaday 1080p NEXT Lai 7
  10 Dramaday 1080p NEXT Lai 10
  9 Dramaday 1080p NEXT Lai 12
  8 Dramaday 1080p NEXT Lai 13
  7 Dramaday 1080p NEXT Lai 15
  6 Dramaday 1080p NEXT Lai 18
  5 Dramaday 1080p NEXT Lai 17
  4 Dramaday 1080p NEXT Lai 23
  3 Dramaday 1080p NEXT Lai 20
  2 Dramaday 1080p NEXT Lai 30
  1 Dramaday 1080p NEXT Lai 32
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a 8.rész, jó szórakozást!

  Hee Tae és Soo Ryun búcsút intenek családjuknak, mielőtt együtt indulnak Szöulba. Amikor megérkeznek az állomásra, 100 ezer tiltakozó diákkal és az együttélés kínosságával kell szembenézniük. Egy csendesnek tűnő éjjelen beindulnak a szirénák és katonai páncélautók indulnak meg Gwangjuba…


 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen kedves szdkari! Elkészült a következő rész. Óriási fordulatot vesz innentől kezdve minden. Nagyon, nagyon jó volt, idáig ez a kedvencem. Jó szórakozást!

  A szerelmesek kéz a kézben menekülnek el az eljegyzési ünnepségről, és úgy döntenek, hogy hűek maradnak az érzéseikhez. Néhány ember azonban szemtanúja lehet a szökésnek, ami különféle akadályokat és nehézségeket okoz a pár számára. Különösen Soo Chan és Hwang Gi Nam gyanakszik arra, hogy Hee Tae és Myung Hee között van valami...


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen az ötödik részt is.

 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen az újabb részt!!!!!!

 • Lai
  2 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a következő rész, jó szórakozást!

  Hee Tae kezd torkig lenni a hazudozással, ezért Soo Ryun tudtára adja, hogy nem hajlandó tovább színészkedni. Myung Hee színt vall külföldi útjáról és arról, hogy miért verte át a fiút, akinek érzései kezdenek elmélyülni iránta. Hee Tae sszeszedi minden bátorságát és egy tavaszi éjjelen váratlan vallomást tesz.


 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen!!!

 • Lai
  2 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 2.rész, jó szórakozást!

  Myung Hee arra számít, hogy egy bombabiztos tervvel a randi gyorsan véget érhet, de bárhogyan is próbálkozik, Hee Tae nem az a férfi, akit könnyen le lehet rázni. Soo Ryun barátait szabadjára engedik a fogdából, akik meglepetésére faképnél hagyják őt. Myung Soo indul a futóversenyen, ahol azonnal konfliktusba keveredik Hwang Gi Nam fiával, Hwang Jung Tae-vel. Leendő gazdag riválisa nehezményezi, hogy a szegény családból származó fiú is részt vesz a megmérettetésen. Sikerének megünneplésére édesapjával és nővérével együtt ebédelnek. Azonban Myung Hee és az apja közötti feszültség miatt nem tudják befejezni az étkezést. Eközben Hee Tae továbbra is játssza a kötelességtudó fiú szerepét, hogy örömet szerezzen apjának, aki kordában tartja fiát.


 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm az első részt. Örülök, hogy elkezdted fordítani!!!

 • Lai
  2 hónapja
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  2021-ben egy napon ismeretlen csontvázat fedeznek fel egy építkezésen Gwangjuban. 41 évvel ezelőtt 1980-ban, Szöulban a demokráciapárti lázadások egyre erősödnek a helyi egyetemeken. Hwang Hee Tae arra összpontosít, hogy elegendő pénzt találjon egy súlyos beteg hazaviteléhez, ezért visszatér szülővárosába, Gwangjuba, ahol később megismer egy nővért. Myung Hee megtudja, hogy felvették egy külföldi egyetemre, ugyanakkor egy hónap múlva elő kell állnia a repülőjegy árával, de nincs elég pénze. Miközben küzd a pénz előteremtéséért, Soo Ryun olyasmit javasol, amely mindkettejük számára előnyös lehet. Eközben Hee Tae is megoldást talál problémájára, de egy régóta magába fojtott emlék miatt folyamatos látomások kísértik…

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások