Friss drámáink:
Youth of May
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2021-05-03

Epizódok száma
12
A történet két fiatalról szól, akiket 1980 májusában elsöpör a Gwangju-felkelés. Miután a kormány ellen tüntető helyi egyetem hallgatóit a kormány emberei meggyilkolják, megerőszakolják és összeverik, az emberek fegyvert fognak és lázadást szítanak.

Hwang Hee Tae orvostanhallgató egy magas színvonalú egyetemen. Hogy eloszlassa az olyan gyermekekkel szembeni sztereotípiákat, akiket egyedülálló anyák neveltek fel és bizonyosságot nyerjen milyen tehetséges, kimagasló eredményeivel bekerült a Szöul Nemzeti Orvostudományi Egyetemre, ezzel Gwangju büszkeségévé válva. Nyugodt embernek tűnik, de renitens jelleme miatt bármikor harcba száll a méltatlansággal. Váratlan események miatt végül élete legsúlyosabb időszakát éli meg. Legjobb barátja, Kyung Soo, a lelkes demokráciapárti aktivista ragaszkodik ahhoz, hogy illegális klinikát nyissanak a hallgatóknak, hogy elmeneküljenek a kormány elől. Egy nap megsebesül egy gyári dolgozó egy demonstráció alatt. A saját és a sérült munkás szülővárosába történő diszkrét szállításának költségeiért, Hee Tae kénytelen elmenni az összejövetelre, amit apja szervezett neki potenciális feleségjelöltje kapcsán. Ezen a találkozón megismer egy nővért, Kim Myung Hee-t, aki elhagyta otthonát, hogy egyedül kezdjen új életet Gwangjuban. Dekoratív külseje ellenére gyakran elutasító és távolságtartó az emberekkel, de hivatását tökéletes pontossággal és odaadással végzi. Lee Soo Ryun, Myung Hee legjobb barátnője. Gazdag családból származik, és felelősséget érez azért, hogy élen járjon a társadalmi igazságosság biztosításában. Bátyja, Lee Soo Chan, édesapjának segít a családi vállalkozásban, miután visszatér hosszas külföldi tanulmányai után Franciaországból.

Hee Tae és Myung Hee sorsszerű találkozása holtig tartó szerelemmé válik a mészárlás idején, s elszántan próbálnak harcolni az igazságért, hogy megfékezzék a hatalmon lévőket.
Go Min Si
Kim Myung Hee szerepében
Keum Sae Rok
Lee Soo Ryun szerepében
Lee Do Hyun
Hwang Hee Tae szerepében
Lee Sang Yi
Lee Soo Chan szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  12 Dramaday 1080p NEXT Lai 60
  11 Dramaday 1080p NEXT Lai 54
  10 Dramaday 1080p NEXT Lai 55
  9 Dramaday 1080p NEXT Lai 61
  8 Dramaday 1080p NEXT Lai 64
  7 Dramaday 1080p NEXT Lai 64
  6 Dramaday 1080p NEXT Lai 64
  5 Dramaday 1080p NEXT Lai 65
  4 Dramaday 1080p NEXT Lai 69
  3 Dramaday 1080p NEXT Lai 71
  2 Dramaday 1080p NEXT Lai 74
  1 Dramaday 1080p NEXT Lai 85
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  3 hónapja
  Sorozatajánló:
  Youth Of May (Májusi Fiatalok)
  Dél-Koreai, 2021-es, 12 részes, kb. 60-65 perces epizódok. Műfaja: Romantikus, dráma, (történelmi is).
  Magyar feliratot készítette: Lai Subs.
  Összességében a sorozatot most nem tudom értékelni, csak részleteiben, mert számomra nagyon változó volt.
  Amikor elkezdtem nézni az első két bevezető részt akkor részben azt kaptam amit vártam és részben meg nem. Az első két részben még nem volt dráma. A bevezető részekben nagyon aprólékos és nagyon sok jelenetet kapunk egymás után, nincsenek elhúzott jelenetek, pörög a sztori-történet, nagyon szépen meg is van csinálva a sorozat képi világa, az akkori idő-világ bemutatása, de mégis ahogyan megnéztem az első két beveztő részt hiány érzetem volt és nem kicsit. Az első két részét csak közepes és négyes között volt számomra egy ötös skálán.
  Igazából a sorozat-történet a 3-4. részével indult be számomra és vált már érdekessé, de aztán számora az 5-6. része visszazuhant közepes szintre.
  A sorozat második fele lett igazán jól megcsinálva számomra, olyannyira hogy már a 11-12. részei egy csillagos ötös volt számomra a sorozat. A sorozat befejezése nagyon jó lett megcsinálva. 7-8-9-10. részei számomra hozott egy ötös skálán négyes és ötös közti szintet, míg a 11-12. részei felszárnyalt a már-már katarzís szintre.
  Go Min-Si főszereplő színésznővel én nem voltam elégedett, számomra túl keveset játszott az arcával, kevés érzelem volt rajta és bizonyos jelenetekben meg nem is értettem, hogy miért nem mutatott szinte semmilyen érzelmet az arcán, nagyon fura volt számomra.
  Lee Do-Hyun férfi főszereplő nagyon durván vitte a sorozatot a játékával és színészi tehetségével, aki kedveli a színészt annak ez a sorozat egy kötelező darab.
  A sorozat nagyon erős volt a mellékszereplőkban. Lee Sang-Yi színész szintén remek volt és nagyon illet is hozzá ez a karakter. Oh Man-Seok ugyanolyan jó főgonosz volt itt is, mint a Crash Landing On You sorozatban. Choi Seung-Hoon és Jo Yi-Hyun, mindkét gyerekszínész remek volt. Kim Won-Hae színész hozta ebben a sorozatban is a tőle megszokott zseniális színészi tehetségét. Choi Won-Young nagyon kevés ideje volt a sorozatban, mégis ezen kevés idő alatt tudta úgy hozni a karakterét, hogy nem kicsit sikerült megfognia-megragadnia a nézőt vagyis engem (és ez nem kicsit volt fontos a sorozat befejezése miatt).
  A történelmi részt ebben a sorozatban számomra nem vitték túlzásba, keveset hoztak belőle, sokkal durvábbra is megtudták volna csinálni és a történelmi sztorit is hozhaták volna sokkal jobban, de itt azért inkább a háttérbe volt szorítva ez a része és inkább a szerelmi történettel foglalkoztak inkább (az mondjuk érdekes volt a sorozatban hogy volt benne egy-két durva rész és mégis mehetett 15-ös karikával).
  Történetről:
  A történet 1980-ban játszódik a Gwangju-felkelés-lázadás kezdetétől. A sorozat a történelmi részt is bemutatja, de főképp a két főszereplő szerelmi részével foglalkozik és a körülöttük lévő családról és barátokról. Mindkét fiatalnak megvannak a terveik-vágyaik, de jön a szerelem, a történelmi esemény és a család is ezt mind megnehezíti, ami egy sejthető drámai végkifejlett felé halad.
  Főszereplők:
  -Lee Do-Hyun (Beyond Evil, Sweet Home, 18 Again, Hotel Del Luna, Still 17, Prison Playbook)
  -Go Min-Si (The Witch: Part 1. The Subversion, Love Alarm-1-2, Sweet Home, Live, Welcome To Waikiki)
  További szereplők:
  -Lee Sang-Yi (Hitman: Agent Jun, Hometown Cha-Cha-Cha, Once Again, When the Camellia Blooms, The Third Charm, Voice-2, Suits, Prison Playbook)
  -Keum Sae-Rok (The King's Letters, Believer, The King, The Age Of Shadows, The Last Princess, Love, Lies, Class Of Lies)
  -Oh Man-Seok (Crash Landing On You, The Bros, True Fiction, Partners For Justice-1-2, Squad 38)
  -Kim Won-Hae (Are You Human Too?, No Mercy, Unstoppable, The Battleship Island, Forbidden Dream, Sori: Voice From The Heart, Tazza: The Hidden Card, The Pirates, Run On, Awaken, Start-Up, Strange-2, Chocolate, When the Devil Calls Your Name, He is Psychometric, Life, The Ghost Detective, Where Stars Land, A Poem A Day, Black, While You Were Sleeping, Criminal Minds, Good Manager, Hwarang, Drinking Solo, Monster/Remember You, Signal, Strong Woman Do Bong-Soon)
  -Eom Hyo-Seop, Shim Yi-Young, -Choi Seung-Hoon, -Hwang Young-Hee, -Jo Yi-Hyun, -Park Hye-Jin, -Kwon Young-Chan, -Kim Eun-Soo, -Park Se-Hyun, -Heo Jung-Do, -Park Chul-Min, -Kim Bo-Jung, -Lee Kyu-Sung, -Joo Bo-Young, -Jung Wook-Jin, -Kim Tae-Bum, Choi Won-Young.
  Elérhetőségek:
  Lai Subs fordító oldalán: Online nézhetőség, magyar felirat letöltés, videó letöltés, ismertető, stb.
  Magyar felirattol online: Videa, Sorozatbarát/club, Mozicsillag.
  Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei, A-pop.eu.
  Videó letöltés: Dramaday, Dramacool, KissAsian, Smallencode, Mkvdrama, Ulozto.

 • Lai
  5 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a 8.rész, jó szórakozást!

  Hee Tae és Soo Ryun búcsút intenek családjuknak, mielőtt együtt indulnak Szöulba. Amikor megérkeznek az állomásra, 100 ezer tiltakozó diákkal és az együttélés kínosságával kell szembenézniük. Egy csendesnek tűnő éjjelen beindulnak a szirénák és katonai páncélautók indulnak meg Gwangjuba…


 • Lai
  5 hónapja
  Nagyon szívesen kedves szdkari! Elkészült a következő rész. Óriási fordulatot vesz innentől kezdve minden. Nagyon, nagyon jó volt, idáig ez a kedvencem. Jó szórakozást!

  A szerelmesek kéz a kézben menekülnek el az eljegyzési ünnepségről, és úgy döntenek, hogy hűek maradnak az érzéseikhez. Néhány ember azonban szemtanúja lehet a szökésnek, ami különféle akadályokat és nehézségeket okoz a pár számára. Különösen Soo Chan és Hwang Gi Nam gyanakszik arra, hogy Hee Tae és Myung Hee között van valami...


 • szdkari
  6 hónapja
  Köszönöm szépen az ötödik részt is.

 • szdkari
  6 hónapja
  Köszönöm szépen az újabb részt!!!!!!

 • Lai
  6 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a következő rész, jó szórakozást!

  Hee Tae kezd torkig lenni a hazudozással, ezért Soo Ryun tudtára adja, hogy nem hajlandó tovább színészkedni. Myung Hee színt vall külföldi útjáról és arról, hogy miért verte át a fiút, akinek érzései kezdenek elmélyülni iránta. Hee Tae sszeszedi minden bátorságát és egy tavaszi éjjelen váratlan vallomást tesz.


 • szdkari
  6 hónapja
  Köszönöm szépen!!!

 • Lai
  6 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 2.rész, jó szórakozást!

  Myung Hee arra számít, hogy egy bombabiztos tervvel a randi gyorsan véget érhet, de bárhogyan is próbálkozik, Hee Tae nem az a férfi, akit könnyen le lehet rázni. Soo Ryun barátait szabadjára engedik a fogdából, akik meglepetésére faképnél hagyják őt. Myung Soo indul a futóversenyen, ahol azonnal konfliktusba keveredik Hwang Gi Nam fiával, Hwang Jung Tae-vel. Leendő gazdag riválisa nehezményezi, hogy a szegény családból származó fiú is részt vesz a megmérettetésen. Sikerének megünneplésére édesapjával és nővérével együtt ebédelnek. Azonban Myung Hee és az apja közötti feszültség miatt nem tudják befejezni az étkezést. Eközben Hee Tae továbbra is játssza a kötelességtudó fiú szerepét, hogy örömet szerezzen apjának, aki kordában tartja fiát.


 • szdkari
  7 hónapja
  Köszönöm az első részt. Örülök, hogy elkezdted fordítani!!!

 • Lai
  7 hónapja
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  2021-ben egy napon ismeretlen csontvázat fedeznek fel egy építkezésen Gwangjuban. 41 évvel ezelőtt 1980-ban, Szöulban a demokráciapárti lázadások egyre erősödnek a helyi egyetemeken. Hwang Hee Tae arra összpontosít, hogy elegendő pénzt találjon egy súlyos beteg hazaviteléhez, ezért visszatér szülővárosába, Gwangjuba, ahol később megismer egy nővért. Myung Hee megtudja, hogy felvették egy külföldi egyetemre, ugyanakkor egy hónap múlva elő kell állnia a repülőjegy árával, de nincs elég pénze. Miközben küzd a pénz előteremtéséért, Soo Ryun olyasmit javasol, amely mindkettejük számára előnyös lehet. Eközben Hee Tae is megoldást talál problémájára, de egy régóta magába fojtott emlék miatt folyamatos látomások kísértik…

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások