Friss drámáink:
Intruder
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.50 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-06-04

Epizódok száma
1
Egy izgalmas krimi a következő fordításom, ami számomra talán mégsem volt annyira izgalmas. A történetet láttuk már többször is, más-más köntösben, és az, hogy a készítők az elejétől kezdve hanyagolták a néző hintáztatását, (csak a főhőst gyötrik kételyek, a nézőt nem) ezzel bizony jelentősen csökken a feszültség. Így számomra az Intruder nem lett több egy tisztes iparosmunkánál.
A főszereplő Kim Mooyul egész jól alakít, de sem Song Jihyo, se a gyerekszínész Park Minha nem sziporkázik (pedig Korea világhatalom ha tehetséges gyerekszínészekről van szó).
A fényképezés és a forgatókönyv feszes hangulatot teremt, de mégsem elég ahhoz, hogy egy pillanatra is aggódnom kelljen a végkimenetelen.
Ettől függetlenül, egy szombat estére jó szórakozást nyújthat, de sokat ne várjatok tőle.
Értékelés: 5/10

Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 NonDRM verzióhoz lapishun 121
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  4 hónapja
  Intruder - A Betolakodó
  Dél-Koreai, 2020-as, Thriller film, kb. 102 perces.
  A film két főszereplője: Kim Moo-Yul/Kim Mu-Yeol és Song Ji-Hyo.
  Izgalmas, de könnyedebb thriller film.
  A filmet főképp Kim Moo-Yul/Kim Mu-Yeol színészi alakítása teszi élvezhetővé, ő vitte végig a filmet "hátán", ha ő nem nyútott volna ebben a filmben nagyon jó alakítást, akkor a film a közepes szintet sem ütötte volna meg, de így ő miatta számomra ez a film egy ötös skálán négyes lett.
  A film jobb lett volna, ha ijesztőbb, durvábbra és furcsábbra csinálták volna meg, ha Song Ji-Hyo karakterre jobb lett volna: ijesztőbb, furcsább és egy erőteljesebb karakter lett volna (és sajnos színészileg is alul maradt, eléggé lejátszótta őt Kim Moo-Yul/Kim Mu-Yeol.
  Ye Soo-Jung és Choi Sang-Hun (a szűlők) is nagyon jó színészi alakítást nyújtottak.
  Történetről:
  Kim Moo-Yul/Kim Mu-Yeol karakter egy népszerű épitész, felesége nemrég halt meg, lányukat a szűleinél tartja és egy gyerekkori traumától is szenved, húga 25 évvel ezelőtt eltűnt.
  A húg Song Ji-Hyo karaktere 25 év után előkerül, visszatér a családjához, de a báty az első pillanttól úgy érzi valami nagyon nincs vele rendben.
  Szereplők:
  -Kim Moo-Yul/Kim Mu-Yeol (Eungyo-A Muse, Space Sweepers, Honest Candidate, The Gangster, The Cop, The Devil, Illang: The Wolf Brigade, Forgotten, Warriors of the Dawn, Northern Limit Line, Bad Guys: Vile City, My Beautiful Bride)
  -Song Ji-Hyo (Unstoppable, Was It Love, Lovely Horribly, My Wife's Having An Affair This Week/Listen To Love, Mandate Of Heaven, Jumong, Gye Baek, Emergency Couple, Ex-Girlfriend Club)
  -Ye Soo-Jung (Kim Ji-Young: Born 1982, Herstory, Psychokinesis, Tunnel, Train To Busan, Obsessed, Do You Like Brahms, A Piece Of Your Mind, The Game: Towards Zero, Search: WWW, Suits)
  -Choi Sang-Hun -Park Min-Ha -Heo Joon-Seok -Seo Hyun-Woo

 • tina60
  4 hónapja
  Köszönöm szépen a fordítást!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások