Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Start-up

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-12-08

Epizódok száma
1

Mikor nekivágtam a film fordításának nem gondoltam volna, hogy ilyen remekül fogok szórakozni. Persze Ma Dong Seokot már rég ismerem és szeretem, de a filmbéli alakítása annyira fergeteges, hogy sosem fogom elfelejteni pár jelenetét.
A történet faék egyszerűségű, két lázadó, az útját kereső fiatal srácról szól, akik próbálnak változtatni nyomorult életükön. Persze a nagy tapasztalásuk az, hogy rádöbennek, nagyon is jó életet élnek. A film ezt az utat mutatja be humoros formában.
Minden dicséret megilleti a színészeket, s ritkán írok ilyet, de a férfiak vitték a prímet. Ma Dong Seok, a nagy maci, ahányszor kiejti a száján, hogy "Taek-Il oppa!", majd' le fordultam a székről. Park Jung-Min már rég kinőtt a tini korból, mégis hitelesen hozza a testben érett, de a lelkifejlődésben lemaradt fiatalt.
A film karakterei egytől-egyik szerethetőek, szerencsétlenségükben, a kihívásokkal teli életükben könnyű magunkra ismerni bennük.
A filmet mindenkinek ajánlom, jól fogsz szórakozni, akár komoly mondandót, akár felhőtlen szórakozást keresel.
Értékelés: 9/10

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 NonDRM verzióhoz lapishun 337
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások