Friss drámáink:
Start-up
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-12-08

Epizódok száma
1
Mikor nekivágtam a film fordításának nem gondoltam volna, hogy ilyen remekül fogok szórakozni. Persze Ma Dong Seokot már rég ismerem és szeretem, de a filmbéli alakítása annyira fergeteges, hogy sosem fogom elfelejteni pár jelenetét.
A történet faék egyszerűségű, két lázadó, az útját kereső fiatal srácról szól, akik próbálnak változtatni nyomorult életükön. Persze a nagy tapasztalásuk az, hogy rádöbennek, nagyon is jó életet élnek. A film ezt az utat mutatja be humoros formában.
Minden dicséret megilleti a színészeket, s ritkán írok ilyet, de a férfiak vitték a prímet. Ma Dong Seok, a nagy maci, ahányszor kiejti a száján, hogy "Taek-Il oppa!", majd' le fordultam a székről. Park Jung-Min már rég kinőtt a tini korból, mégis hitelesen hozza a testben érett, de a lelkifejlődésben lemaradt fiatalt.
A film karakterei egytől-egyik szerethetőek, szerencsétlenségükben, a kihívásokkal teli életükben könnyű magunkra ismerni bennük.
A filmet mindenkinek ajánlom, jól fogsz szórakozni, akár komoly mondandót, akár felhőtlen szórakozást keresel.
Értékelés: 9/10
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 NonDRM verzióhoz lapishun 125
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • novcsi6
  2 hónapja
  Köszönöm szépen :)

 • csikoszoltan
  2 hónapja
  Start-Up
  (!ez film, nem a sorozat!)
  Dél-Koreai, 2019-es, vígjáték-akció film, kb. 102 perces.
  Ma Dong-Seok egy kedvenc színészem és imádtam ebben a filmben. Már amikor az első jelenetben megláttam őt, hát kész voltam tőle, nagyon-nagy forma! Aki egy kicsit is kedveli őt annak ez a film kötelező darab.
  Összességében a film egy könnyed vígjáték film némi akcióval.
  Történetről:
  A film egy kis motoros akcióval kezdődik két baráttal.
  Park Jung-Min egy középiskolát abbahagyó, ételfutárként kezd el dolgozni, jó párszor kiütik majd, sokszor elverik majd, saját lábára akar állni és ezért egy időre megromlik az anyjával a kapcsolata aki azt szeretné, hogy tovább tanuljon inkább, megismerkedik egy lánnyal is, Ma Dong-Seok színésszel sokat szívatják majd egymást.
  Jung Hae-In (a barát) pénzbehajtóként kezd el dolgozni, ami eleinte könnyű munkának tűnik, majd rájön hogy ennek van egy nehezebb oldala is és ezért kiakar majd szállni ebből a bizniszből. De vajon kitud majd - elengedik?
  Ma Dong-Seok az étterem séfjét alakítja majd, imádnivaló frizurával és bájával.
  Yum Jung-Ah (az anya) egy éttermet nyit, de nem legálisan, leakarják majd bontani az épületet-éttermet és a pénzbehajtókkal is meggyűlik a baja.
  Choi Sung-Eun ismerkedik majd össze Park Jung Min karakterével, a lányt kiskorúakat futattó bűnözők üldőzik.
  Kim Jong-Soo az étterem vezetője, Ko Du-Shim Jung Hae-In nagyija, Kim Kyung-Duk a másik ételfutár, Yoon Kyung-Ho a másik pénzbehajtó, feltűnik még a filmben Kim Min-Jae és Park Hae-Joon is.

 • Darinka
  3 hónapja
  Köszönöm szépen.:)

 • Csillagvirág
  3 hónapja
  Nagyon szépen köszönöm a feliratot! :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások