Friss drámáink:
Josée
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-12-10

Epizódok száma
1
"1987-ben születtem Budapesten."

Így kezdődik a film, ami ezzel a magyar vonatkozással keltette fel a figyelmemet, mégsem ez lett az, ami miatt lefordítottam.
Nagyon nehéz spoiler nélkül bármit írnom róla, de legyen elég, hogy az egyik leggyönyörűbb történetet mutatja be a film, amit valaha láttam. A gyógyulásról, a reményről szól, arról, hogy teljesen megváltozik a világ, ha szeretnek.
Talán ez az első filmem, ahol ennyire nem a színészek játéka van előtérben - na, nem mintha nem játszanának jól - hanem a rendező és az operatőr munkája, akik képesek voltak ennyire beszédes képekkel megfesteni a film hangulatát.
Mindenkinek ajánlom, aki értékelni tudja a mélyben megbúvó, de elementális erejű mondandóval rendelkező filmeket.


Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 Josée - SH3LBY verzióhoz lapishun 234
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  8 hónapja
  Josée / Josee
  Dél-Koreai, 2020-as, kb. 115 perces, romantikus film.
  Összességében számomra egy közepes film volt. A filmnek a rendezése, operatőri munkája és képivilága nagyon jól sikerült és számomra csak ennyi.
  Nem egy pörgős film, de simán végig nézhető. Művészi filmek között nagyon átlagos volt és nem volt benne semmi meglepő. Én szeretem a művészi filmeket, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni a filmből-történetből.
  A filmnek a sablonos művészi lezárása nagyon nem volt jó és nem is tetszett a film befejezése, ha nem így csinálják meg a végét az nagyon sokat javított volna a filmen ....
  SPOILER: mivel a lány idézőjelesen egy burokban él, de mégis idővel úgy döntött, hogy ebből a burokból tovább lép - kilép - tovább fejleszti magát, igy simán az időugrás után kihozhattak volna egy romantikus befejezést - egy happy end-et, így sok értelme nem is volt a filmnek, főleg a reklámozott - sugallt mondanivalójának, hogy ez a film a törődésről és arról ha szeretve vagyunk akkor mennyi mindent elérhetünk vagy megváltoztathatja életünket.
  Főszereplők:
  -Nam Joo-Hyuk (Start-Up, Cheese In The Trap, The School Nurse Files, The Light in Your Eyes, The Bride of Habaek, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo)
  -Han Ji-Min (Miss Baek, One Spring Night, The Light in Your Eyes, Familiar Wife)

 • tina60
  9 hónapja
  Nagyon köszönöm a fordítást, gyönyörű film volt!

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások