Friss drámáink:
Beyond Evil
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2021-02-19

Epizódok száma
16


“Ki a Szörnyeteg? Te, vagy én? Közülünk való?”

Két tettre kész nyomozó hajlandó messzire is elmenni, hogy kézre kerítsenek egy 20 évvel ezelőtti visszatérő sorozatgyilkost. A gyilkos kilétének feltárása során kénytelenek mélyebbre ásni, mint amit a bizonyítékok mutatnak és folyamatosan megkérdőjelezik az ügyben érintett összes ember, köztük egymás ártatlanságát.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  13 Smallencode-os linkekhez Lai 2
  12 Smallencode-os linkekhez Lai 6
  11 Smallencode-os linkekhez Lai 9
  10 Smallencode-os linkekhez Lai 7
  9 Smallencode-os linkekhez Lai 8
  8 Smallencode-os linkekhez Lai 14
  7 Smallencode-os linkekhez Lai 21
  6 Smallencode-os linkekhez Lai 20
  5 Smallencode-os linkekhez Lai 25
  4 Smallencode-os linkekhez Lai 30
  3 Smallencode Lai 39
  2 Smallencode Lai 35
  1 Smallencode Lai 64
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Lai
  17 órája
  Sziasztok! Az 57. Baeksang Arts Awards gálán a Legjobb Színész díjat Shin Ha Kyun nyerte a Beyond Evil-ben való szerepléséért.

  Továbbá a Legjobb Dráma és a Legjobb Forgatókönyv is a Beyond Evil-é lett.

  Elképesztően büszke vagyok rá, nagyon nagyon gratulálok neki, a csapatnak, a szerkesztőknek, a rendezőnek, a forgatókönyvírónak és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a sorozathoz!

  Nekem is ez a kedvencem az összes eddigi fordításom közül.

 • Lai
  1 napja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 13.rész, jó szórakozást!

  Jeong Je mindent elárul Dong Sik-nak, amire emlékszik, de ellentmondásokba ütközik a történet. Hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, Jeong Je-t hazaküldi az anyjához, akit egyre erőszakosabban faggat. Eközben sor kerül Han Gi Hwan rendőrbiztos jóváhagyási meghallgatására.


 • szdkari
  5 napja
  Köszönöm szépen!!!!!!

 • Lai
  5 napja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 12.rész, jó szórakozást!

  Manyangban és Munjuban látszólag mindenki titkolózik és gyanakszik. Dong Sik és Joo Won nyomást gyakorol a gyanúsítottakra, hogy rájöjjenek, ki a valódi szörnyeteg. Eközben Jeong Je kezdi elveszíteni valóságérzékét súlyos téveszméi miatt, ugyanis a múlt emlékei továbbra is kísértik.


 • szdkari
  1 hete
  Köszönöm szépen a 10. és 11. részeket. Egyre izgalmasabb a történet.

 • Lai
  1 hete
  Sziasztok! Elkészült a 11.rész is, jó szórakozást!

  Dong Sik és Joo Won elhatározza, hogy a gyász helyett kiderítik Nam Sang Bae halálának okát. Minél mélyebbre ásnak, annál nagyobb titokra bukkannak. Eközben egy hozzájuk közel álló személyre gyanakodnak, aki nem mond nekik igazat. Park Jeong Je megnyílik Joo Won-nak és elárul valamit, ami régóta nyomja a lelkét. Tőrbe csalnak valakit, aki lehullajthatja a leplet a szörnyűségekről?


 • Lai
  2 hete
  Sziasztok! Nagyon szívesen! Elkészült a 10.rész, jó szórakozást!

  Hogy beszéljen a fejével, Hyeok felkeresi Joo Won-t Busanban, de látogatása hiábavalónak bizonyul. Nam Sang Bae-t megbélyegzik Kang Jin Mook öngyilkosságának elősegítésében, de elfogatóparancs hiányában 72 órán belül szabadon engedik. Előrelépés történik a Lee Yu Yeon-ügyben. Joo Won felveszi a kesztyűt és hergelni kezdi Dong Sik-ot a saját fegyverével. Később Joo Won üldözőbe vesz egy gyanús szürke terepjárót, aminek tragikus következményei lesznek.


 • szdkari
  3 hete
  Köszönöm szépen a kilencedik részt!!!

 • Lai
  3 hete
  Igazán nincs mit! Elkészült a 9.epizód is, jó szórakozást!

  Dong Sik nagy erővel és töretlen erőfeszítéssel nyomoz tovább eltűnt húga holléte után. Miután Joo Won hosszú idő után visszatér az állomásra, rajta tartja a szemét, hogy jobban belemélyedjen Kang Jin Mook halálának tényleges okába. Mindeközben tucatnyi tetem kerül elő egy szarvasfarmról, melynek magántulajdonosa egy befolyásos ember. Ő földelte el a maradványokat, vagy csupán a véletlen játéka? Dong Sik sokkoló felfedezést tesz és hatalmába keríti a bánat.


 • szdkari
  4 hete
  Köszönöm a nyolcadik rész fordítását. Jól megírt sorozat, tele izgalommal.

 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen kedves szdkari! Elkészültem a 8. epizóddal. Zseniális ez a sorozat. A felénél járunk, de olyan érzést kelt, mintha az utolsó előtti részt néznénk, telezsúfolták izgalommal ezt is. Olvastam, hogy az utolsó rész után 3 (!) szavazattal ugrott, úgyhogy a végéig tartja majd ezt a szintet. Jó szórakozást kívánok!

  Jin Mook letartóztatása óriási port kavar. Az emberek nem tudják, vajon az apa csak lánya életét ragadta el, vagy az összes többi eltűnt nő meggyilkolása is hozzáköthető. Végső búcsút intenek Kang Min Jung-tól. Dong Sik és Joo Won megpróbál vallomást szerezni, és kockázatos módszerhez folyamodnak. Úgy tűnik, hogy a partnereknek nincs más választásuk, mint összefogni. A szőnyeg alá söpört titkok felszínre kerülnek. • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a 6. és 7. részt is!!!!!

 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen az ötödik részt!!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szépen köszönöm! Elkészült az 5.rész, jó szórakozást!

  Joo Won meglepetésszerű sajtótájékoztatója zűrzavart idéz elő. Bár szárnyra kapott a hír, mégsem úgy alakult, ahogyan azt várta. Eközben Do tanácsos és Lee Chang Jin a terv szerint folytatják az újjáépítést, erőt merítve Jin Mook elesettségéből és gyötrelméből. Miután Dong Sik tudomására jut, hogy ilyen mocskos módon használják fel őt a kampányaikhoz, azon nyomban odasiet, és erőteljes dulakodásba torkollik az egész. Később Joo Won nyomást gyakorol Dong Sik-ra és színt vall egy újonnan felfedezett titokról, de nem várt fordulatot vesz a szóváltásuk.


 • szdkari
  2 hónapja
  Kedves Lai! Köszönöm szépen a negyedik részt. Első az egészség!!!! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

 • Lai
  2 hónapja
  Sziasztok! Elkészültem a 4.epizóddal. Köszönöm szépen mindenki türelmét. A fejfájásom után egy másik egészségügyi probléma miatt nem tudtam fordítani, ezt Ázsia Ékkövein a sorozat fórumán bőven kifejtettem. Most viszont meghoztam a következő részt, ami egyre rejtélyesebb eseményeket tár fel. Jó szórakozást!

  Futótűzként terjed a városban, hogy a sorozatos eltűnési ügyek első számú gyanúsítottja egy rendőr. Joo Won szemügyre veszi, hogyan alakulnak a dolgok Dong Sik őrizetbe vétele után, és megpróbálja őt gyilkosként feltüntetni, néhány ember azonban segít neki. Eközben Munju polgárai és azon emberek miatt, akik a város újjáépítését próbálják előnyükre használni, a Kang Min Jung-ügy irányt változtat. Dong Sik és Joo Won mindketten a maga módján intézi a dolgokat • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm a harmadik rész fordítását.

 • Lai
  2 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 3.rész is, jó szórakozást!

  Manyang-ot, az egykor békés kisvárost, elborítja a szomorúság és a félelem. Kang Min Jung nyomának felkutatása során egyre súlyosabb titkok kerülnek felszínre, Joo Won pedig nehéz helyzetbe kerül. Dong Sik tovább provokálja Han Joo Won-t, aki egyre nehezebben bírja visszafogni magát. Eközben egy hitelesnek tűnő nyom megfordítja a nyomozás teljes állását.


 • szdkari
  2 hónapja
  Nagyon izgalmas, titkokkal teli volt az első rész. Köszönöm a gyors másodikat!!!

 • Lai
  2 hónapja
  Nagyon szívesen szdkari! Elkészült a következő rész is, jó szórakozást!

  Az azonosítatlan holttestet törvényszéki nyomozók veszik magukhoz, hogy megállapítsák, kihez tartozik. Joo Won egyre gyanakvóbb, ezért nyomozni kezd Dong Sik után, Dong Sik pedig beleássa magát Joo Won múltjába. Kölcsönös bizalmatlanságuk egyre inkább erősödni látszik. Amikor elmennek, hogy feltérképezzenek egy hatáskörük alá tartozó területet, megdöbbentő dologra lesznek figyelmesek.


 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm az első részt!!!!!

 • Lai
  2 hónapja
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  Manyang egy kisváros Szöul külvárosában és meglehetősen hétköznapi. Azonban egy 20 évvel ezelőtti megoldatlan sorozatgyilkosság a mai napig sok kérdést vet fel. Egy fiatal diáklány nyomtalanul eltűnt, akinek csak a levágott ujjait találták meg, és egy másik lány holtteste is előkerült. Han Joo Won felügyelő érkezése mindenkit meglep a Manyang Rendőrállomáson, és bár sem Dong Sik, sem ő nem szimpatizálnak egymással, végül partnerekké válnak. Az éjszaka leple alatt egy idős, előrehaladott demenciában szenvedő férfi keresésére indulnak egy kietlen nádmezőre, ahol egy csontvázra bukkannak.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások