Friss drámáink:
Search
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.33 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-10-17

Epizódok száma
10
A történet egy katonai kutatócsoportról szól, akik egy valósággá vált rémálomba csöppennek. Yong Dong Jin őrmestert leszerelése előtt egy hónappal kirendelik egy elit mentőosztaghoz, hogy kiderítsék mi áll egy rejtélyes eltűnés mögött. Amikor a demilitarizált övezethez ér, félelmetes dolgokkal szembesül. A kutatócsoportnak hamarosan rá kell jönniük, hogy a túléléshez minél hamarabb ki kell jutniuk a zónából…
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  10 Search.S01E10.201115.HDTV.H264.720p-SS (59:24 perces) Lai 111
  9 Search.S01E09.201108.HDTV.H264.720p-SS (59:29 perces) Lai 112
  8 Search.S01E08.201108.HDTV.H264.720p-SS (58:33 perces) Lai 117
  7 Search.S01E07.201107.HDTV.H264.720p-SS (59:34 perces) Lai 124
  6 Search.S01E06.201101.HDTV.H264.720p-SS (58:31 perces) Lai 118
  5 Search.S01E05.201031.HDTV.H264.720p-SS (01:00:54 perces) Lai 119
  4 Search.S01E04.201025.HDTV.H264.720p-SS (01:01:45 perces) Lai 125
  3 Search.S01E03.201024.720p-NEXT (01:00:47 perces) Lai 137
  2 Search.S01E02.201018.HDTV.H264.720p-SS (59:20 perces) Lai 128
  1 Search.S01E01.201017.720p-NEXT (59:31 perces) Lai 137
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  11 hónapja
  Search - A Halálzóna (The Search - Sseochi)

  Dél-Koreai, 2020-as, 10 részes, kb. 60 perces epizodók.

  Műfaja: Akció, Thriller, Koreai Army - Katonás sorozat.

  Magyar feliratot Lai Subs készítette.

  Koreai army-katonás sorozatok közül ez egy nagyon jól sikerült sorozat. Annyira jól összerakták-megcsinálták, hogy számomra bekerült a 2020-as sorozatok legjobbjai közé. Még amikor a reklámját láttam akkor azt hittem, hogy majd egy félelmetes sorozat lesz, de nem volt igazán az.

  Történetről: Az első két részével jól felvezetik a sorozat történetét, a későbbiekben sok történés még tovább színesedik majd. Észak és Dél-Korea határán játszódik a történet a demilitarizált övezetben és egy ahhoz közeli kis városkában-faluban. Észak és Dél között 1997-ben két katonai egység között rosszul sülnek el a dolgok ami ezután nem úgy kerül nyilvánosságra, ahogyan történtek a dolgok. Majd 23 évre rá fura-külünös-rémisztő dolgok történek. Az első két részben kapunk egy kis felvezetést arról mi történt 1997-ben, majd 23 évre rá bepillantást nyerünk a most ott lévő katonák életébe és kis város-falu lakók életébe is és közben megtörtének az első megmagyarázhatatlan dologok-történések és rájönnek, hogy valami nagyon nincs renben a demilitarizált övezetben, ami hamarosan a közeli városra-falura is fenyegetést jelenthet.

  3-4. részben már a két főszereplő szerelmi történetével is foglalkoznak, igazából ebben a két részben vannak-lesznek humoros részek is a sorozatban. A részek végét mindig érdemes megnézni (amire a fordító külön fel is hívja a figyelmünket), mindig fontos jelenetek vannak még. Amikor a főszereplő férfi énekelt a lánynak az nagyon nagy jelenet volt.

  5-6. részben már kapunk egy törnéssel kapcsolatos lezárást.

  7-8. részben megtudjuk, hogy még nagyon sok minden van hátra, egy kicsit itt vált zavarossá a történet is, de ez azért van mert van-lesz egy fordulat, amire majd a lezárásban kapunk választ.

  Az utolsó két része nagyon tömörre, pörgősre és telis tele volt akcióval és izgalmas részekkel-történésekkel. A lezáró epizodók nagyon jól sikerültek. Nagyon jó volt szerintem az a fordulat is, amit így az utolsó két részre csináltak a történetbe.

  Számomra a sorozat két pólusú volt, amikor az izgamas részek voltak akkor mindig nagyon bepörgőtt, izgalmas és érdekes volt a sorozat és ezért/talán ezen történések közötti összekőtő részek sokszor lelassultak voltak vagy annak érezhetjük egy kicsit, de még ennek ellenére is részről-részre mindig nagyon nézetettetti magát a sorozat, mível rengeteg izgalmas szakaszra vannak felosztva a történések.

  Kiemelném, hogy itt nagyon okos kiképzett kutyákat is láthatunk ebben a sorozatban.

  Egyetlen egy hiányom volt a sorozattal kapcsolatban, hogy a két főszereplő szerelmi szála jobban le lehetett volna zárva, lehetett volna még csinálni egy jelenet nekik, mégha csak annyi is lett volna hogy viccelődnek-élcelődnek egymással még annyi is elég lett volna.

  Szereplők:

  Jang Dong-Yoon, Krystal, Yoon Park, Lee Hyun-Wook, Moon Jeong-Hee, Yu Seong-Ju, Choi Duk-Moon.

  Lai Subs fordító oldalán magyar felirattal online meg lehet nézni, magyar felirat és videó letöltés is van (és még sok más is, pl. leírás akár részről-részre is, trailer videók).

  Magyar felirattal online: Videa, [mod] (SB).

  Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei.

  Videó letöltése még vagy angol felirattal pl.: Dramaday, Dramacool, KissAsian, Smallencode.

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen kedves szdkari! Nekem is nagy kedvencem lett.

 • szdkari
  1 éve
  Kedves Lai! Köszönöm szépen az egész sorozatért végzet minőségi munkádat. Nagyon izgalmas, érdekes volt a történet. Igazi kedvencem lett a sorozat.

 • Lai
  1 éve
  Sziasztok! Elkészültem a Search befejező részeivel is. Hát, mit is mondjak, az egyik kedvencemmé vált. Az utolsó percekig izgalmas volt, a befejező rész valami eszméletlen volt. Rengeteg fordulat volt még a végén is, amik nagyon tetszettek. A háttértörténet pedig szívfacsaró volt. Ahhoz képest, hogy mindössze 10 részes, le a kalappal a sorozat előtt, tűkön ülve néztem az összes részt. ♥ Nagyon hiányozni fog a kis csapatom, szívesen fordítottam volna még tovább.

  Jó szórakozást kívánok mindenkinek és köszönöm, hogy velem tartottatok!


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen!!!!!!

 • Lai
  1 éve
  Én is nagyon szeretem! Nagyon szívesen! Elkészült a 8.rész is, ami szerintem az eddigi legizgalmasabb rész volt. Jó borzongást!

  A titkos osztag Soo Young keresésére indul. Végül sikeresen megtalálják egy sötét alagsorban, ahol egy „kedves bácsiról” mesél, aki odalent lakik és megmentette az életét. Dong Jin utánaered, és rájön, hogy teljesen más, mint az előző célpont. Eközben Han Dae Sik azt tervezi, hogy kitálal mindenről, de Lee Hyuk az útjába áll és végez vele. Han parancsnok hirtelen halála felkelti a média figyelmét, majd egy csomag érkezik hozzájuk, amiben egy videokazetta található. A kazetta tartalma nyilvánosságra kerül és lehull a lepel a teljes igazságról. Lee Hyuk magánakcióba kezd, Dong Jin pedig megtudja, hogy ő ölte meg édesapját, hogy megússza a felelősségrevonást.


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen a hetedik részt! Nagyon érdekes, izgalmas a sorozat.

 • Lai
  1 éve
  Szívesen! ♥ Elkészült a 7.rész, jó szórakozást!

  A célpont likvidálása után a titkos osztag tagjai búcsút vesznek egymástól, hogy visszatérjenek saját egységükhöz, azonban hamar világossá válik számukra, hogy a küldetésnek még koránt sincs vége.


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen a hatodik rész feliratát!!!!!!!!

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! Elkészült a 6.rész, jó szórakozást!

  Az 1997-ből előkerült kamera felvételén Yong őrmester látni vél egy ismerős arcot, ami kérdéseket vet fel benne. Az aknamentesítő osztag egy vakcinával áll elő, hogy halálos csapást mérjenek a célpontra. A gyanakvó falusiakat a menedékházba küldik, amíg a küldetést el nem végzik. Lee hadnagy szembesül az igazsággal és megtudja, mit tett az apja 23 évvel ezelőtt, aki arra kéri fiát, hogy semmisítse meg a bizonyítékokat. Kinézi, Dong Jin hová teszi a kamerát, később pedig „baleset éri”. A küldetésen így nem vehet részt és a bázison kell maradnia, ahol darabokra töri a kamerát. Han Dae Sik parancsnok egyre jobban félti a saját bőrét. Song Min Gyu kapitány összerakja a furcsa térkép kirakójának darabjait...


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen az ötödik részt!!!!!!

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! Elkészült az 5.rész is, jó szórakozást!

  A bázison kirobbant vészhelyzet következtében Seo Baek Jun életét veszti. Yong őrmester teljesen kifordul magából egykori barátja halálhíre miatt. Az ismeretlen ellenség ismét lecsap. A falusiak úgy vélik, a hadsereg elhallgat valamit, ezért magánakcióba kezdenek. Az éjszaka közepén csapdát állítanak a behatolónak. Han Dae Sik parancsnok kétségbeesetten próbál megtalálni egy 1997-ben elveszett katonai tulajdont. Song Min Gyu kapitány felfedi Lee hadnagy kilétét. Az elveszett katonai tulajdon Dong Jin kezébe kerül, és furcsa dolgok látnak napvilágot.


 • szdkari
  1 éve
  Nagyon izgalmas. Köszönöm szépen a negyedik részt!!!!!

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! Elkészült a 4.rész is, jó szórakozást!

  Yong őrmester sikeresen visszajut a csapathoz, miközben pusztító mészárlás zajlik az észak-koreai demilitarizált zónában. Az osztag egy tervet eszel ki az ismeretlen ellenség ellen, akit egy folyóhoz próbálnak csalogatni. A terv azonban meghiúsul, és vélhetően az ismert vírus egy mutálódott fajtájával kell szembenézniük. Son Min Gyu kapitány egy újabb küldetést hirdet ki, hogy megszabaduljanak a célponttól. A les alatt, Baek Jun vészhívást indít, aki riadtan közli, hogy a célpont a bázison van...


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm a harmadik rész fordítását. Izgalmas, fordulatos a történet.

 • Lai
  1 éve
  Elkészült a 3.rész is, jó szórakozást!

  Oh tizedes vére Son hadnagy bőrére kerül a támadás közben, ami nagy aggodalmat okoz. A laborban azonnal vizsgálni kezdik a mutálódott vírust, amely már az RNS-ben is genetikai elváltozásokat okoz. A labornak minél előbb ki kell derítenie, hogy vajon képes-e emberről-emberre terjedni. A titkos osztag a megsemmisítő küldetésre készül, hogy elkapják az ismeretlen ellenséget, akit lencsevégre kaptak a zónán belül. Yong Dong Jin őrmester a küldetés során elbarangol, és Észak-Korea veszélyes területén találja magát, ahol próbálják levadászni. Azonban ekkor még nem is sejtik, hogy egy sokkal veszélyesebb ellenség vár rájuk...


 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! Én is teljesen beleszerettem ebbe a történetbe!

 • szdkari
  1 éve
  Izgalmas, érdekes történet. Köszönöm a második részt!!!!!

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! ♥ Elkészültem a következő résszel is, ami ezúttal még izgalmasabbra sikeredett. Jó szórakozást mindenkinek!

  Nem sokkal a 21-es szektorban történt incidens után, a Különleges Egység Vegyi Laborjának tagjai kutatást végeznek a halott áldozatokon, hogy kiderítsék, mi történt velük a zónában. Mit titkol Dae Sik főparancsnok és Lee Hyun törvényhozó? Yong Dong Jin szeretett bajtársát gyászolja, Leo-t, aki elesett a küldetés közben. Szabályszegés miatt börtönbe akarják küldeni, de sikerül megúsznia, cserébe viszont egy elit titkos osztaghoz kell csatlakoznia, hogy elvégezzen egy újabb küldetést. Egy új nyomkereső kutyát kap, Mac-et, akivel együtt indul a Különleges Erőkhöz. Son hadnagy hangokat hall a laborból, ezért bemegy, hogy kiderítse, honnan származik.


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen az első részt.

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások