Friss drámáink:
Kairos
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
5.00 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-10-26

Epizódok száma
16


Kim Seo Jin (Shin Sung-Rok) minden energiáját a siker elérésére fordítja. Erőfeszítéseinek köszönhetően a Yoojung építőipari vállalat legfiatalabb igazgatója és láthatóan mindent megtesz azért, hogy magasabb szintre emelje szaktudását. Szép jövőnek néz elébe; eredményes karriert tudhat magáénak, felesége pedig egy elbűvölő, tehetséges hegedűművész, akivel együtt nevelik közös gyermeküket. Fenekestül felfordul minden, amikor kislányukat egy gálaműsor alatt rejtélyes körülmények között elrabolják.

A dolgok még kaotikusabbá válnak, amikor felveszi a kapcsolatot egy Han Ae Ri (Lee Se-Young) nevű nővel, és azt állítja, hogy ugyanabból a világból származik, csak 1 hónappal előrébb jár az időben. Azonban nem mindig tudnak egymással kapcsolatba lépni; csak 22 óra 33 perckor és mindössze 1 percük van, azután a hívás megszakad. Ae Ri arra törekszik, hogy támogassa édesanyját, aki szívtranszplantációs várólistán szerepel, ezért egy kisboltban próbál elegendő pénzt szerezni beteg édesanyja műtétjére, aki egy nap nyomtalanul eltűnik. Miközben versenyt futnak az idővel, összefognak és segítenek egymásnak az időhurkon belül, hogy mindketten megtalálják szeretteiket.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  16 Smallencode-os linkekhez Lai 127
  15 Smallencode-os linkekhez Lai 126
  14 Smallencode-os linkekhez Lai 124
  13 Smallencode-os linkekhez Lai 126
  12 Smallencode-os linkekhez Lai 153
  11 Smallencode-os linkekhez Lai 125
  10 Smallencode-os linkekhez Lai 129
  9 Smallencode-os linkekhez Lai 142
  8 Smallencode-os linkekhez Lai 140
  7 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és jó egészséget kívánok! Lai 133
  6 Smallencode-os linkekhez Lai 139
  5 Smallencode-os linkekhez Lai 136
  4 Smallencode-os linkekhez Lai 144
  3 Kairos.S01E03.201102.HDTV.H264.720p-SS (01:05:16 perces) Lai 160
  2 Kairos.S01E02.201027.HDTV.H264.720p-SS (01:08:27 perces) Lai 150
  1 Kairos.S01E01.201026.HDTV.H264.720p-SS (01:11:29 perces) Lai 152
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  10 hónapja
  Kairos - Az Időhurok
  Dél-Koreai, 2020-as, 16 részes, kb. 65-70 perces epizódok, műfaja: thrillar, akció, dráma, misztikus.
  A magyar feliratott Lai Subs készítette amiért nagy köszönet neki!
  Az ajánlomat ezzel a gondolattal kezdem: hogyha éjszaka felnézel az égre és látsz egy csillagot, az már lehet hogy nem is egy létező csillag, de te a fényét mégis a jelenedben látod vagyis két különböző idő kapcsolódik össze.
  Amikor elkezdtem nézni a hangulata számomra egy kicsit a Train/Vonat szintén 2020-as sorozathoz volt hasonló.
  Shin Sung-Rok színész kedvelőinek mindeképp ajánlott a sorozat, hiszen főképp ő rá építették a sorozatot.
  Ahn Bo-Hyun színész számomra már az Itaewon Class sorozatban is felfigyeltem rá, itt is negatív szereplőként tűnik fel, de mindkét sorozatban nagyon jól hozta a karakterét számomra.
  Akinek kétségei lennének afelől, hogy belemerjen-e vágni azért mert két időben játszódik, nem kell hogy legyen, teljesen végig érthető és mindig jelzik (kiírják dátummal), hogy éppen melyik időben vagyunk.
  Lee Se-Young jó női főszereplője volt a sorozatnak, csak számomra a sírása (sok lesz belőle) egy idő után zavaró, fura és irritáló volt (a sírás hangzására értem).
  A gyerek-kislány szereplők itt is - ebben a sorozatban is cukiságfaktorok.
  Az első része eléggé összetett, nagyon jó volt, szerintem erős volt a kezdése, sok dráma lesz az első részében és talán mível még ez csak a kezdése és itt még nem kapcsolódtunk össze a karakterekkel, hangolódtünk rájuk, ezért lehet nem fog majd annyira megérinteni minket vagy-mert túl gyorsan jönnek egymás után a dramai jelenetek.
  Az erős kezdése után is kitart a sorozat a közepe utánig és egy izgalmas sorozat, a finálé előtti pár rész amik szerintem lazábbak lettek, itt lehet jobb lett volna ha 70 perces részek helyet csak 60 perces részeket csinálnak, hogy feszesebb legyen a történet, az utolsó részére újra olyan lesz a sorozat mint az elején és kapott egy jó lezárást.
  Összeségében számomra egy ötös skálán egy négyest kap a sorozat.
  Történetről:
  A sorozatot két szakaszra-fejezetre lehet bontani, az első 8 részre és a második 8 részre.
  Egy építőipari vállalat és hegedűművész feleségének kislányát elrabolják.
  Egy kisboltban dolgozó lány, akinek beteg az anyja és halott apja az épitőipari vállalat múltjához kapcsolódik.
  Ezen két személy (építőpari vállalat igazgatója és a kisboltban dolgozó lány) összekapcsolódik telefonhívás segítségével, de a hívás időpontjában két időben vannak - külön időben vannak a lány egy hónappal előrébb jár (a történetben csak ez a telefonos dolog a misztikum).
  Együtt összefognak, segítenek egymásnak, hogy saját és mások életét is megmentsék.
  Szereplők:
  -Shin Sung-Rok (The Prison, Vagabond, Perfume, Return, The King's Face, Liar Game, On the Way to the Airport)
  -Lee Se-Young (Memorist, Doctor John, A Korean Odyssey, Hit The Pop, Vampire Detective, I Miss You)
  -Ahn Bo-Hyun (Itaewon Class, Her Private Life, Dokgo Rewind, Descendants of the Sun)
  -Nam Gyu-Ri (Deja)
  -Shim Hye-Yeon és Jung Ah-Young (kislányok szerepében)

 • szdkari
  10 hónapja
  Kedves Lai! Köszönöm szépen a befejező részeket és az egész sorozatért végzett gyors, minőségi munkádat.

 • Lai
  11 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a 15-16.rész, így véget is ért Han Ae Ri és Kim Seo Jin idővel való harca. Nekem nagyon tetszett. Kiemelném belőle a gyönyörű képvilágot, a kiválóan megtervezett forgatókönyvet, a megvalósítást, az egyedi történet felvezetést és a színészek elképesztő játékát. Nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek hozzá, a maratonozóknak pedig az egész sorozathoz. Hamarosan újra találkozunk! ♥


 • szdkari
  11 hónapja
  Köszönöm szépen a 14. részt!! Nagyon érdekes, izgalmas. Köszönöm.

 • Lai
  11 hónapja
  Sziasztok! Nagyon szívesen szdkari! Elkészültem a 14.résszel. Az utolsó két rész a megszokott módon egyben fog felkerülni. Jó szórakozást!

  Seo Jinnek és Ae Ri-nek sikerül elkapnia Lee Taek Kyu-t, de a jövő változatlan marad. Mit hagyhatott ki Seo Jin? Eközben Hyun Chae meglátogatja Byung Hak-ot, hogy megadja neki, amit akar, de végül veszélybe sodorja magát. Do Kyun megtudja Hyun Chae múltját, és döntést kell hoznia.


 • szdkari
  11 hónapja
  Köszönöm szépen a 13. részt!!!!!!!

 • Lai
  11 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a következő rész, jó szórakozást!

  Kwak Song Ja arra kéri Kim Jin Ho-t, hogy juttassa vissza hozzá a csomagot, hogy szembenézhessen Yu elnökkel. A múltbeli Seo Jin és Ae Ri összedolgoznak, hogy tőrbe csalják Lee Taek Kyu-t. Eközben Seo Jin meglátogatja Kwak Song Ja-t egy szállodában, hogy bizonyítékokat szerezzen, de szőrén-szálán eltűnt, és csak egy földön lévő vérfolt jelzi azt, hogy volt ott valaha valaki. Később Seo Jin-t letartóztatják, Ae Ri pedig azonnali bizonyítékokat keres Yu elnök ellen, mielőtt találkozna Lee Taek Kyu-val.


 • szdkari
  11 hónapja
  Köszönöm szépen a 12. részt!!!!!

 • Lai
  11 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 12.rész. Jó szórakozást!

  Kiderül, kit takar a holttest. Seo Jin teljesen meghökken, amikor megtudja, hogy kit gyilkoltak meg. Yu elnök láthatóan egyre feszültebb, amit már nem is próbál leplezni. In Geon Wook elszántan próbálja megfékezni az időt és a sorsot, ami folyamatosan megismétli önmagát. Eközben Ae Ri, ismervén a jövőbeli eseményeket, szívességet kér édesanyjától. Seo Jin meglátogatja, de ahogyan várható volt, Kwak Song Ja nem hajlandó segíteni a Yoojunggal való kapcsolatai miatt. Mindez azonban megváltozik, amikor telefonon beszél Ae Ri-vel a másik idővonalról. Kim Jin Ho kezében egy olyan fegyver van, amivel mindent romokba dönthet. Előkerül egy rég elveszett tulajdon, s fény derül Kim Yoo Seok halálának pontos okára.


 • szdkari
  11 hónapja
  Köszönöm az újabb részt!!!

 • Lai
  11 hónapja
  Sziasztok! Elhoztam a következő részt is, amiben sok mindenre választ kapunk. Jó szórakozást mindenkinek!

  Kezd lehullni a lepel a súlyos titkokról. Miután Seo Jin felébred a baleset után, megtudja, hogy a rendőrség őt gyanúsítja. Ezt követően talál egy titkos cetlit, amiben valaki arra kéri, hogy menjen a kórház parkolójába. Ott Seo Do Kyun várja, aki segíti megszöktetni a kórházból. Hogy jobban megértsen mindent, meglátogatja a Taejung Központ egyik érintettjét, aki megdöbbentő vallomást tesz. A nyomok egy emberre mutatnak... Eközben Ae Ri megtudja, hogy Seo Jin balesetet szenvedett. Miután utóbbi rájön a puzzle egy kulcsfontosságú darabjára, egyenesen Ae Ri édesanyjához indul, de a rendőrök egy holttestet cipelnek ki a házból...


 • szdkari
  11 hónapja
  Köszönöm szépen a 9. és 10. részeket!!!

 • Lai
  11 hónapja
  Elkészült a 10.rész, jó szórakozást!

  Seo Do Kyun végül megfejti a rejtélyt és szembesül azzal a ténnyel, hogy megmentheti szerelmét. Egy cseles ötlettel áll elő, hogy Ae Ri-t felhasználhassa terveihez. Eközben a múltbeli Seo Jin rájön, hogy a Taejung Központ összeomlásának hátterében valami nagyon furcsa dolog áll, és édesapja halála nem úgy történhetett, ahogyan eddig gondolta. Folytonos téveszmék, vagy elfeledett emlékek zavarják meg elméjét? Egy kirándulás során Hyun Chae továbbra is férje megölését tervezi. Lee Tae Kyu lebukik és Do Kyun összeveri, később pedig mindent kitálal Hyun Chae-nek arról, hogy ki keresi valójában Han Ae Ri édesanyját olyan eszeveszetten.


 • Lai
  1 éve
  Boldog Új Esztendőt kedves szdkari! Jó szórakozást mindenkinek a 9.részhez is!

  A múltbeli Seo Jin lelkileg és fizikailag is küzd az emberrablási kísérlet miatt, eközben pedig Ae Ri megkérdőjelezi, hogy továbbra is segítsen-e neki. A Seo Jinnel való megtévesztő és elbátortalanító események ellenére elismeri, hogy csak ő segíthet anyja megtalálásában. Az emlékparkban, miközben Seo Jin előadást tart a Taejung Újvárosi Projekt kapcsán, Ae Ri összefut Seo Do Kyunnal, aki később vérfagyasztó dolgot hall Ae Ri telefonhívásán keresztül.


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen a nyolcadik részt. BÚÉK!!

 • Lai
  1 éve
  Sziasztok! Jó szórakozást a 8.részhez!

  Ae Ri aggódik, hogy valami történhetett Seo Jinnel, mert hosszútávon nem tudja őt elérni. Ugyan barátaival mindent megtesz annak érdekében, hogy Da Bint ne rabolják el, sikerül bajba keverednie és emberrablási kísérlet megalapozott gyanújával letartóztatja a rendőrség. Kang Hyun Chae-t egyre türelmetlenebbül hívogatja egy múltbeli alak, aki revansot akar. Do Kyun egyre biztosabb abban, hogy Lee Tae Kyu a saját kezébe akarja venni a dolgokat és több mindent is eltitkol előle. A jövőben élő Kim Seo Jin-ról továbbra sincsen semmi hír. Ae Ri csalódottságot érez és bánja, hogy valaha is segített. A múltbeli Seo Jin ezt nem tudván elutasítja engedékenység iránti kérelmét, emlékei azonban kezdenek a felszínre törni.


 • szdkari
  1 éve
  Kedves Lai! Köszönöm szépen a hetedik részt!!! S áldott, boldog Karácsonyt és jó egészséget kívánok!

 • Lai
  1 éve
  Sziasztok! Elkészültem a 7.résszel... Egyelőre még a hatása alatt vagyok, ez olyan rész volt. :o Nem is húzom a szót, ezzel szeretnék mindenkinek előre is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és jó egészséget kívánni! ♥

  Seo Jin tudomást szerez Kim Jin Ho öngyilkosságáról, de tovább vizsgálja az ügyet. Szerinte kizárt, hogy önkezével vetett volna véget az életének. Kwak Song Ja ismét köddé válik. Ae Ri úgy dönt, hogy megszabadul mindentől, ami árthat anyjának és véget vet Lee Tae Kyu játékának. Míg Seo Do Kyun dühöng, amiért Taek Kyu örökre eltűntette a képből Kim Jin Ho-t, elrontva tervüket, Seo Jin egy olyan nyomba botlik, amely összeköti a Do Kyun és a Taek Kyu közötti pontokat. Ae Ri, Soo Jung és Geon Wook egy tervvel állnak elő, hogy megakadályozzák a gyermekrablást. Seo Jin folytatja a nyomozást, és egy mackóba helyezett nyomkövető segítségével megfigyeli Da Bin hollétét, ami döbbenetes fordulathoz vezet.


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen a hatodik részt!!!

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! Elkészültem a következő, azaz 6.epizóddal. Jó szórakozást!

  Miután egy titokban elhelyezett GPS-eszközzel Seo Jin leköveti Lee Taek Kyu-t, elképed, amikor egy holttestet talál felakasztva az elhagyatott környéken. Az eset után továbbra is keresi Kwak Song Ja-t, Ae Ri édesanyját, anélkül, hogy észrevenné, hogy már megtalálta. Úgy dönt, hogy befogja a száját, de végül mégis tájékoztatja Ae Ri-t, hogy meg tudják akadályozni. Eközben Seo Jint egy rendőrcsoport veszi körbe Kwak Song Ja meggyilkolásának gyanúja miatt.


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen a negyedik és ötödik részt!!!!

 • Lai
  1 éve
  Sziasztok! Nagyon szívesen! Boldog Mikulást kívánok mindenkinek a következő résszel. 🎅💗 Elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már mindenki gyanús és minden rejtélyes... Jó szórakozást!


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen a harmadik rész fordítását!!!!!!

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! Elkészült a 3.rész, jó szórakozást!

  A Kim Da Bin-ügyért felelős nyomozó értesíti Seo Jint, aki azonnal a rendőrségre siet, miután megtudja, hogy elfogták a tettest. A kihallgató szobába érve találkozik a gyanúsítottal, akit jól ismer. Bár Da Bint már túl késő megmenteni, Seo Jin úgy véli, mégis sikerülhet, ezért igyekszik minden részletet kideríteni a gyilkossággal kapcsolatban, hogy megakadályozza. Véletlenül tudomására jut, hogy a feltételezett tettest egy egyhónapja elkövetett gyilkosság miatt keresték, amiért Shinhyeon-dong-ban meggyilkolt egy Han Ae Ri nevű fiatal nőt.

  Ae Ri telefonhívást kap a kórházból, ahol megtudja, hogy Kim Jin Ho-nak köze van édesanyja eltűnéséhez. Hogy összerakja a szálakat, elmegy a házához. Seo Jin hiába próbálja figyelmeztetni a rá leselkedő veszélyre, képtelen elérni...


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen a második rész, én is szép vasárnapot kívánok!!!!

 • Lai
  1 éve
  Nagyon szívesen! Elkészültem a következő résszel is, jó szórakozást és szép vasárnapot mindenkinek!

  Seo Jin és Ae Ri lebeszélnek egymással egy találkozót, hogy többet megtudjanak erről a furcsa jelenségről. Bár mindketten megjelennek a megbeszélt helyszínen, nem látják egymást, ezért kételkedni kezdenek a másikban. Hogy Seo Jin bebizonyítsa, igazat mond, olyan dolgokat oszt meg vele, amit senki sem tudhatna; a heti lottó nyerőszámait, a közeledő földrengést, a new york-i robbanást és hogy hamarosan börtönbe fog kerülni gondatlanságból elkövetett gyilkosságért. Ae Ri számára ezt követően egyértelművé válik, hogy Seo Jin tényleg a jövőben él, ezért a segítségét kéri édesanyja megtalálásához. Eközben eljön a gyilkosság ideje, ami végül nem történik meg, Seo Jin pedig ráeszmél, hogy a múlt megváltoztatható és megmentheti kislánya és felesége életét. A rendőrségen megjelenik egy ordítozó férfi, aki azt állítja, ő végzett Da Binnal.


 • szdkari
  1 éve
  Köszönöm szépen az első részt!!!!!

 • HaNa
  1 éve
  Köszönöm,hogy megkezdted a fordítását, Lai ! Bár elég borúsra sikeredett a felütés, remélem,hogy a folytatás ígér megoldásokat is. Megfelelő mennyiségű történetet adagoltak az 1. részbe, hogy izgalmas legyen, elég misztikus is, egyelőre a telefonhívások révén. Várakozással tekintek a további részek elé! Hinni szeretném,hogy a tündéri kis Da Bin nem 20percig volt szereplője a sorozatnak! :)


 • Lai
  1 éve
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  Kim Seo Jin igazgató egy gálaműsort szervez, ahol hegedűművész felesége tart előadást annak érdekében, hogy javítsa a Yoojung Építészet képét és a vállalat tagjainak alkalmuk nyíljon jobban megismerkedni. A gálaműsor azonban káoszba torkollik: kislányuk, Da Bin nyomtalanul eltűnik. A rendőrség nyomozni kezd az ügyben és arra a következtetésre jutnak, hogy emberrablás állhat a háttérben. Egy rejtélyes férfi telefonhívást kezdeményez és azt állítja, hogy nála van Da Bin. Miközben a rendőrség próbálja lehallgatni a telefont, ami elvezetheti őket a megtalálásához, valaki egy csomagot hagy a ház előtt. A kézbesítő nyomába szegődnek, akinek végül sikerül meglógnia. A dobozban olyasvalamit találnak, amitől mindenkit hatalmába kerít a félelem. Eközben Ae Ri beteg édesanyjára sor kerül a szívtranszplantációs listán, de váratlanul rosszul lesz, ezért más kapja meg a donort.


 • Lai
  1 éve
  Szia Hana! Igen, már én is nagyon várom, hétfő este kezdődik is! Imádom az ilyen típusú sorozatokat! Nagyon szívesen! ♥

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: lapishun

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások