Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

My Absolute Boyfriend

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2019-05-15

Epizódok száma
18

Eom Da Da egy speciális effektekkel és sminkekkel dolgozó kis cég vezetője, amit még az apjától örökölt. A 29 éves nő bármilyen elektromos eszközhöz hozzáér, az elromlik. 7 évig járt a barátjával titokban, majd szakítottak, emiatt elvesztette a hitét a szerelemben. Egy véletlen folytán, vagy a sors fintora miatt, hozzá kerül egy titkos projekt terméke, egy robot (Yeo Jin Goo), amit arra programoztak, hogy tökéletes szerető legyen. Elutasítóan viselkedik a robottal, aki folyamatosan udvarol neki, de asszony legyen a talpán, akinek ez tényleg sikerülhet hosszútávon... Hogy még jobban összezavarodjon szegény lány, a volt párja is vissza akarja szerezni, így hamar egy szerelmi háromszögben találja magát.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások