Friss drámáink:
Catch the Ghost
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.73 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-10-21

Epizódok száma
16
Komikus nyomozós sorozat
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  5 hónapja
  Catch The Ghost / Kapd El A Szellemet
  Dél-Koreai, 2019-es, 16 részes, 60-70 perces epizódok.
  Műfajában: akció, krimi-bűnügyi, romantikus, vígjáték, thriller, dráma.
  Ez a sorozat műfajában nagyon összetett, aki szereti a kevert műfajú sorozatokat-történeteket azoknak nagyon ajánlom.
  A sorozat az első pár részében nagyon vicces volt, én nagyon sokat szórakoztam rajta, eleinte még a szórakoztatásból kapunk többet, de tényleg olyat és olyan mértékben, ami nagyon jó volt.. Végig a nyomozásos műfajt is kapjuk, ezt hol akcióval vagy humorral vagy drámával és néha még borzongós-félelmetes részek is vannak benne. A romantika része inkább a közepén lesz és még a lezárásban is. A sorozat a közepe után a végefele meg inkább drámaibb részeket kapjuk.
  Számomra ez egy nagyon jó sorozat volt, tőlem egy ötös skálán csillagos ötöst kap.
  Kim Seon-Ho szerintem a Start-Up sorozattal lett most jobban befutott-ismertebb színész, pedig ez a sorozata sokkal jobb volt.
  Mindkét főszereplő remek alakítást nyújtottak. Kim Seon-Ho imádtam ahogyan főnökösködött és Moon Geun-Young amilyen arcokat tudott vágni az nagyon vicces volt, imádnivalóak voltak ahogyan furikáztak együtt a motoron.
  Történetről:
  A történetben bepillantást nyerünk a szöuli metrórendőrség munkájába.
  Moon Geun-Young karakterre 10 éves kora óta egyedül neveli autista ikertestvérét, aki egy nap eltűnt a metróban. A nővér úgy gondolja, hogy a húga eltűnési esete köze van a metrós-sorozatgyilkoshoz (a rendőrség nem így gondolja és nem igazán tesznek semmit) ezért úgy dönt, hogy ő maga deríti ki mitörtént a testvérével. 2 év alatt mindent megtanult a metróról (térképek, utak, kijáratok, kamerák, üzletek és egyéb helységek mind hol vannak, ez mind a fejében van) és jelentkezik a metrórendőrséghez és így lesz belőle újonc, akinek nagy igazságérzete van, de hirtelen tettek jellemzik, ami majd gyakran sordorja bajba egyaránt őt és a főnökét is (ezekből sok-sok vicces jelenet lesz és a főnők és újonc közti kapcsolatból is).
  Kim Seon-Ho karakterre számos küzdősportban jeleskedik, a rendőrakadémiát kiváló eredménnyel végezte el, az erőszakos bűncselekmények osztályán dolgozót, de mivel édesanyjánál demenciát diagnosztízálnak, ezért átment a metrórendrőséghez dolgozni, ahol kevesebb a munkával járó kockázat (legalábbis amíg az újonc meg nem érkezik), már 3 éve dolgozik itt, a nyomozócsapat vezetője.
  A sorozat bemutatja miért is van szükség Szöulban metrórendőrségre és milyen különféle számos eset van, miközben a legnehezebb ügyet a metrós-sorozatgyilkos ügyet is meg kell oldania a csapatnak.
  Főszereplők:
  -Moon Geun-Young (Glass Garden, The Throne, The Village: Archiara's Secret, Cinderella's Stepsister)
  -Kim Seon-Ho (Start-Up, You Drive Me Crazy!, Welcome To Waikiki-2, Two Cops, 100 Days My Prince, Strongest Deliveryman, Good Manager)
  További szereplők:
  -Jung Eugene (Something In The Rain, Tune In For Love, Like For Likes, Romance Is Bonus Book, W: Two Worlds Apart)
  -Kim Do-Hoon (Love Alarm-2, Once Again, Arthdal Chronicles)
  -Jo Jae-Yun (Mouse, Save Me, Mad Dog, The Good Detective, The Outlaws, Memoir Of Murderer, House Of The Disappeared, The Prison, Mood Of The Day)
  -Kim Gun-Woo (Record Of Youth, Live, Fight For My Way)
  -Ahn Seung-Kyoon, -Lee Joon-Hyuk, -Song Ok-Suk, -Nam Gi-Ae, -Kim Jung-Young
  Magya feliratot Anyeze készítette.
  Magyar felirattal online: Videa, Sorozatbarát, Mozicsillag.
  Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei.
  Videó letöltés pl.: Videa, Dramaday, Smallencode.

 • onna
  1 éve
  A két főszereplő rendőrünk nagyon vitte a sztorit, élvezték és élvezetessé tették nekünk is a történetet. Azóta metrón mindig eszembe jut...

 • HaNa
  1 éve
  Egy szerethető krimi sok-sok romantikával, humorral és izgalommal. Ebben a koreaiak nagyon tehetségesek! Olyan sorozatokat gyártanak, melyekben simán keverednek a műfajok, és ez egyáltalán nem megy a minőség rovására. Szépen felépített történet és a végén lezárt. Kedveltem.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások