Friss drámáink:
Way Back Home
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-12-11

Epizódok száma
1
Igaz történet alapján.

Song Jung-Yeon (Jeon Do-Yeon) és Kim Jong-Bae (Go Soo) házastársak, akiknek van egy lányuk, a kis Hye-Rin (Kang Ji-Woo). Együtt üzemeltetnek egy kis autójavító üzletet. Bár nincs sok pénzük, keményen dolgoznak és elégedettek az életükkel. Azonban hirtelen minden fenekestül megváltozik, miután Jong-Bae egyik barátja öngyilkosságot követ el. Jong-Bae jótállóként pénzt adott kölcsön neki, mielőtt öngyilkos lett volna. Megtudja, hogy a kölcsön a magas kamat miatt hatalmas összeggé vált, ezért el kell adniuk a műhelyt és a lakásukat a kölcsön kifizetése érdekében.

Ezután egy csendes környékre költöznek egy kicsi, egyszobás apartmanba. Pénzügyi helyzetük továbbra sem változott és hónapok óta elmaradnak a bérleti díjjal. Időközben Jong-Bae egyik barátja megemlíti, hogy drágaköveket akar kicsempészni Párizsba. Több ezer dollárt kínál és ígéretét adja, hogy még akkor is, ha elkapják a csempészt, csak bírságot kell fizetnie. Később felhívja barátját, hogy érdekli az ajánlat, de megtudja, hogy a munka csak nőknek szól. Mivel pénzügyi helyzetük egyre inkább romlik, Jung-Yeon a férje tudta nélkül elvállalja, hogy átcsempészi a drágaköveket. Levelet hagy és repülőre száll Párizsba.


A párizsi reptéren Jung-Yeont letartóztatják.
Hamarosan világossá válik számára, hogy átverés áldozata lett és nagy mennyiségű kokaint szállított az országba. Ezután megkezdődik a kétségbeesett küzdelme a hazatérésért.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 Avistaz 5.5 GB (720p) Lai 117
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  1 hónapja
  Way Back Home / Úton Hazafelé
  Dél-Koreai, 2013-as, kb. 130 perces, Dráma film, Igaz történet.
  Lai Subs készítette a magyar feliratott a filmhez.
  A film témájából már láttam többféle ehhez hasonló filmet, mégis a filmnek sikerült nálam elérnie nagyon a drámai hangulatott.
  Szerintem nem is egy pörgős film, mégis valahogy több mint kétórán át fent tartja a néző figyelmét.
  A francia követségen dolgozó Koreaiak nagyon megérdemelnék/megérdemelték volna, hogy felelőségre vonják őket (még úgy is, hogy én is úgy gondolom, hogy nagy felelőtlenséget-hibát követett el a nő).
  Ebben a témában már régóta van is egy kedvenc filmem, aminek a címe: Börtönpalota (1999).
  Történetről:
  Egy család (anya, apa és egy kislány) igaz történetéről szól a film. Anya-apa keményen dolgozó emberek, de mégis kevés pénzük van és egy barát öngyilkossága miatt adóságba keverednek ami miatt elveszitik a lakást és műhelyt amiben dolgoztak. Továbbra is rossz marad az anyagi helyzetük, a bérleti díjjal is elmaradnak. A rossz anyagi helyzet miatt a férj és feleség között is egy kis feszültség keletkezik. A nő-anya bevállalja, hogy kicsempész drágaköveket, amire azt mondják neki ha lebukik akkor sem lesz baj, mert csak egy kis vámot kell fizetni érte, de a csomagjába nem drágakövek, hanem drog-kokain és Párizsban a repülőtéren lebukik ezzel. Innentől kezdődik a hazatérésért a küzdelem, ami nagyon drámai lesz, a nő annyira megtörik lelkileg, hogy még az öngyilkosságig is eljut úgy és annak ellenére, hogy közben családját nagyon szereti.
  Főszerepekben:
  -Jeon Do-Yeon (Anya-feleség szerepében, Ashfall, A Man And A Woman)
  -Ko Soo (Apa-férj szerepében, Missing: The Other Side, Lucid Dream)
  Lai Subs fordító weboldalán: Online nézhetőség, Videó+Magyar felirat letöltése (megalink), ismeretető+leírás, trailer.
  Magyar felirattal online: Videa, Mozicsillag.
  Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei.
  Videó letöltése vagy Angol felirattal online pl.: KissAsian, Dramacool.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások