Friss drámáink:
Angels Last Mission: Love
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.50 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-05-22

Epizódok száma
32
Hogy talál szerelemre egy embertestbe zárt angyal?
Kim Bo Mi
Geum Ni-Na szerepében
Kim Myung Soo (1992)
Kim Dan szerepében
Lee Dong Gun
Ji Kang-Woo szerepében
Shin Hye Sun
Lee Yeon-Seo szerepében
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
 • Angel's Last Misson: Love - 2 rész után
  Az ezerszer látott téma ezeregyedik feldolgozása.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  6 hónapja
  Angel's Last Mission: Love (Angyal Utolsó Küldetése: Szerelem)
  2019, 16 részes, 1 órás részek, műfaja: romantikus, misztikus-fantasy, dráma, táncos-balett.
  Angyal szerepében Kim Myung-Soo (L) és a balerina szerepében Shin Hye Sun.
  Az első részeivel még nem annyira fogott meg a történet/sorozat, 5. résztől a 14. részig nagyon jó sorozat, 15. része és 16. rész első fele nem tetszett és az utolsó fél óra az nagyon jó lett.
  Kim Myung-Soo az Angyal szerepében egész végig nagyon jó, legyen szó a színészi játékáról vagy érzelmi-romantikus részek vagy humoros-vicces részek vele (szinte az első pár részt csak az Angyal miatt érdemes nézni).
  A főszereplőlány/balerina az első pár részben még nem fogott meg, sőt nem volt szimpatikus és nem kedveltem, utána a nagyon jó színészi játéka miatt már elnyerte a tetszésemet.
  Az 5. rész végén lévő jelenet talán a film legszebb és egyik legjobb jelente (egy tánc jelenet a balerinával a vízparton). A sorozathoz készült dalok nagyon jók lettek, az egyiket Kim Myung-Soo énekli. A mellékszereplőkből csak Hoo arkangyalt (az Angyal-Kim Dan felettese) emelném ki, ő nagyon jó volt.
  A sorozatban a két főszereplő szerelmi történései/romatikus jeleneteik, az Angyal vicces jelenetei és az Angyal és Hoo arkangyal jeleneteik voltak nagyon jók. Az Angyalt mint titkárt itt is Kim-nek hívják mint sok más sorozatban a titkárokat.
  Negatív/gonosz szereplők ebben a sorozatban eléggé rosszul lettek megcsinálva, a karaktereik nagyon rosszul lettek felépítve. Nagynéni tette-cselekedete a sorozat vegefele/utolsó részben nem volt logikus számomra hogy miért ilyenre csinálták meg (amit a sorozat elején kialakítottak karaktert vele az nem így viselkedne a végén, nem változna meg, hanem továbbra is kihasználná a helyzett mint ahogy azt tette előtte sokáig). A másik negatív/gonosz karaktert is nagyon rosszul csinálták meg, aki ilyen haragot érezz magában és amilyen gonoszságokat tett, ezt csak akkor csinálja az ember ha valamilyen saját személyes sérelem vagy bosszú miatt csinálja, de mindenképpen valamilyen sokkal nagyobb saját-személyes oknak kellett volna a hátérben lennie, de itt ebben a sorozatban ez nem volt meg a részéről és ezért is volt a 15. rész talán a legrosszabb rész.

 • cskorni
  2 éve
  Nehezen haladok vele, nem bírom a színésznő játékát. Brrrr

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások