Friss drámáink:
The Secret Life of my secretary
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.18 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-05-06

Epizódok száma
32
A titkárom titkos élete
Jin ki Joo
Jung Gal-Hee szerepében
Kim Jae Kyung
Veronica Park szerepében
Kim Young Kwang
Do Min-Ik szerepében
Koo Ja Sung
Ki Dae-Joo szerepében
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
 • The Secret Life of my Secretary - 1. rész után
  A titkárnőm titkos élete
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  9 hónapja
  The Secret Life of My Secretary
  2019-es Dél-Koreai romantikus-vígjáték, 32 részes, kb. 30 perces epizódok.
  Vegyes érzelmekkel ajánlom, ha inkább egy könnyedebb szórakoztatást nyújtó sorozatot néznél és még azoknak ajánlom akik kedvelik-szeretik Kim Young-Kwang színészt.
  Kim Young-Kwang miatt érdemes főképp megnézni a sorozatot, ő végig jó volt benne. Ez főképp olyan sorozat ahol szinte csak a két főszereplővel foglalkoztak és a mellékszereplők-melléktörténetek nem annyira számítottak. Egyszerű humoros-vicces-szórakoztató-sablonos-könnyed romantikus-vigjáték.
  A valóságban szerintem egy igazgató nem szeretne bele egy ilyen titkárnőbe Jin Ki-Joo, aki amúgy szép tud lenni, de mégis a stílusa, hogy nem ad magára furcsa és nem is értettem miért kellett elcsúfítani mindig és úgy hagyni őt, nem hiszem hogy egy lány aki tud olyan széppé válni-lenni az majd úgy fog járni-kelni mindenhová, főleg nem a munkahelyre (és főleg azért mert amikor elsőnek megszépűl akkor az nem azért történik mert felveszi egy másik személy azonosságát, hanem azért tette mert buliba ment vagyis tudna szép lenni - tudot volna szép lenni).
  Mellékszerepben már nagyon sokszor találkoztam vele Jang So-Yeon.
  Másik szerelmi történetben nekem a fiú Koo Ja-Sung nem volt szimpatikus, számomra nem játszott jól és szerintem nem is illet Veronica Park karakter mellé. Kim Jae-Kyung színésznő nagyon jól alakította Veronica Park szerepét és egy nagyon jó karakter is volt, csakhát egy ilyen lány-nő mellé nem egy ilyen karakterű srác-férfi illet volna, hanem egy jobban játszó színész és egy jobb karakter.
  A sorozat közepe felé lesz két rész ami számomra nagyon irreleváns volt, szerintem a valóságban ennyire hülyére nem lehet egy arcvak embert, de mível ez egy vígjáték el lehet nézni.
  A romantikus jelentek jók is meg nem is, nekem a lány-színésznő Jin Ki-Joo túl sok volt olyan szempontból, hogy nagyon prűd és visszafogott volt - visszafogottan játszott - túljátszotta számomra az ártatlanságot pdeig ott volt egy remek-aranyos srác-férfi Kim Young-Kwang aki szintén nagyon jó volt a sorozatban.
  Magyar felirattal online: Sorozatbarát, Rakuten Viki. Magyar felírat letöltés: Ázsia Ékkövei. Videó letöltés (pl.): KissAsian, Dramaday, Smallencode

 • nagy.bius98
  2 éve
  Szia. Felirat mikor ???????

 • kdm56
  2 éve
  Szia, mikorra tervezitek a fordítását?
  Üdv.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások