Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Derailed

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.33 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-11-30

Epizódok száma
1



Jin Il és Ga Young tinédzser szökevények, akik más szökevényekkel élnek együtt egy javítóintézetben. Néha kézbesítési munkát végeznek, néha pedig ellopnak dolgokat a túlélésért. Amikor kifogynak a pénzből, Ga Young egy középkorú férfit csal el egy motelbe. Elcsábítja őt és úgy tesz, mintha a testét el akarná adni neki. Ga Young lebukik és nem kap pénzt tőle, sőt mi több, a férfi túszul ejti a lányt és követeli, hogy Jin Il pénzt hozzon neki. Később kiderül, hogy a férfi egy karaoke bár tulajdonosa, aki szökött lányokat kényszerít arra - ahogyan Ga Youngot is - hogy neki dolgozzanak. Jin Il képes lesz megmenteni a lányt? Valaki ugyanis eközben rá vadászik...

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 Avistaz (720p) Lai 442
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ma Dong Seok
Hyung Suk szerepében
Minho / Choi Min Ho
Jin Il szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások