Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Believer

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2018-05-22

Epizódok száma
1

A délkelet-ázsiai kábítószer-piac egy titokzatos, Lee mester névre hallgató drogbáró kezében összpontosul. A koreai rendőrség kábítószer-ellenes csoportjának vezetője, Jo Wonho (Cho Jinwoong) évek óta próbálja leleplezni a bűnszervezetet és annak prominens tagjait, kevés sikerrel. Egy droglaborban bekövetkező robbanás azonban váratlanul új helyzetet teremt a rendőrség számára, hogy egy fedett akció segítségével közelebb kerüljenek a rejtélyes Lee mesterhez, és lecsapjanak a bűnbandára. Jo Wonho és csapata egy ifjú drogfutár, Seo Yeongrak (Ryu Junyeol) segítségével igyekszik beépülni a gengszterek közé...

A látványos és utolsó pillanatig izgalmas akciófilm a balesetben elhunyt, neves filmszínész, Kim Joohyuk utolsó munkája.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 1080p.FHDRip.H264.AAC-NonDRM változathoz Brigi 486
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Cha Seung Won
Brian / Lee Inmu szerepében
Cho Jin Woong
Jo Wonho nyomozó szerepében
Kim Dong Young
Dongyeong (szakács) szerepében
Kim Joo Hyuk / Kim Ju Hyeok
Jin Harim szerepében
Kim Sung Ryoung
Oh Yeonok szerepében
Lee Joo-Young (1987)
Juyeong (szakács) szerepében
Ryoo Joon-Yeol
Seo Yeongrak szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások