Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

That's not a child but a minor

Eredeti nyelv
japan

Műfaj
romantikus

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-12-23

Epizódok száma
1

Oriyama Karin 16.születésnapjára érdekes ajándékot kap szüleitől, méghozzá egy esküvőt álmai férfijával Tsurugi Nao-val. A lány már régóta szerelmes a fiúba, ám Nao-nak más elképzelése van az esküvőről. Mivel családja szegény, így jó pénzszerzési lehetőséget lát a lányban. Az esküvő végül a legnagyobb titokban megtörténik, Karin-ban pedig ekkor tudatosul, hogy újdonsült férje, valójában csak közömbösséget érez iránta. Amikor ők ketten kezdenek közel kerülni egymáshoz, megérkezik Karin barátja a szintén gazdag Isuzu Ebina, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy közéjük álljon, hisz már régóta szerelmes Karin-ba. Vajon a lány hogy dönt? Elfogadja Ebina ajánlatát és inkább vele osztja meg az életét, vagy kitart Nao mellett?

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 Az Avistaz videóhoz is passzol varganiki 398
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások