Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Miss Hammurabi (2018)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.67 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-05-21

Epizódok száma
16

A JTBC csatorna tűzi műsorára a kicsit rendhagyó 16 részes jogi drámát Go Ara, Infinite L és Sung Dong Il főszereplésével. A főszereplők személye nagyon ígéretessé teszi a drámát.

Park Cha Oh Reum (Go Ara) egy fiatal 20-as éveiben járó idealista bíró, tele az újoncok minden lelkesedésével és igazságkeresésével. Magával ragadó személyeség, pozitív kisugárzással, így maga mellé tudja állítani az embereket.

Im Ba Reun (Infinite L) egy szabálykövető fiatal bíró, aki nagyon is tökéletesnek látszik kívülről, de belül mindössze arra törekszik, hogy csendes, békés életet éljen, nem vágyik magasabb pozícióba.

Han Sae Sang (Sung Dong Il) a realsita főbíró. Ő megkésve lett bíró, így ő gondolkodik tapasztalatai révén a legvalóságosabban az életről. Nagyon igyekszik megtalálni a helyes középutat a két fiatal bíró között.

A sorozat különlegessége abban rejlik,hogy nem hatalmas korrupciós ügyeket oldanak meg a politika és a chaebolok világából. Sokkal fontosabb lesz a három bíró személyisége, kapcsolatuk. Az általuk tárgyalt bírósági ügyek is mindennapiak lesznek, de ugyanúgy megoldásra várnak..





数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Go Ara
Park Cha Oh Reum szerepében
L (Kim Myung-Soo)
Im Ba Reun szerepében
Lee Elijah
Lee Do Yeon szerepében
Ryu Deok Hwan
Jung Bo Wang szerepében
Sung Dong Il
Han Se Sang szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások