Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Greasy Melo / Wok of Love

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.80 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-05-07

Epizódok száma
40

A Greasy Melo, angol címén Wok of Love egy 40 részes sorozat, 35 perces epizódokkal, melyet az SBS csatorna mutat be május 7-i indulással.

A történet 3 ember életét tárja elénk.

Seo Poong (Lee Joon Ho, azaz 2PM Junho) fogja alakítani a sztárséfet, akit úgy hiszi pechére elüldöznek Korea egyik legmenőbb kínai étterméből, akkor nyit egy kisvendéglőt.
Doo Chil Seong (Jang Hyuk) bűnözői múlttal rendelkezik, egy bűnbanda tagja volt, 5évet ült börtönben. Jelenleg ingatlantulajdonos.
Dan Sae Woo (Jung Ryeo Won) egy gazdag chaebol lánya, aki esküvője napján az apjától egy nagyösszegű csekket kap esküvői támogatás címszóval. Éli a gazdag fiatal nők életét, lovagol és vív, ám az élete egy csapásra megváltozik, amikor betér egy kisvendéglőbe és eszik egy tányér jajangmyunt.
A történetből , romantikus lévén nem hiányozhat a szerelem sem, hogy mindez hogyan alakul, kiderül hamarosan.







数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jang Hyuk
Doo Chil-Seong szerepében
Jung Ryeo Won
Dan Sae-Woo szerepében
Lee Joon Ho
Seo Poong szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások