Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Miracle We Met

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-04-02

Epizódok száma
16

Ismert címei még: Miracle That We Met, Wooriga Mannan Kijeok. Műfaja: romantikus, dráma, fantasy. Hétfő-keddi dráma a KBS csatornán. Az első olvasópróbát 2018. febr.12-én tartották.

A történet szerint a főszereplő, Song Hyun Sil (Kim Myung Min) meghal autóbalesetben. Addigi élete teljesen tökéletesnek tűnik, sikeres bankár, de hiába szép minden kívülről,ha arrogáns és elhanyagolja a családját. Felesége, Sun Hye Jin (Kim Hyun Joo) a válást fontolgatja.
Song Hyun Sil halálának pillanatában meghal egy másik Song Hyun Sik is (akit Ko Chang Seok alakít), és aki teljesen más életet él. Feleségével, Jo Yeon Hwa-val (Ra Mi Ran) vezet egy éttermet, ahol ő a szakács. Az élete teljesen más, állandó anyagi gondokkal küzd, de szép családi életet él. Boldogan éldegélnek életvidám feleségével, Yeon Hwa-val a tragédia napjáig.
A félreértés az égiek hibájából történik, egészen konkrétan az Ato nevű hírvivő hibájából (EXO Kai). Ugyanis a bankár Hyun Sik "A" testében tér vissza a szakács Hyun Sik "B" lelke, a névazonosság okozza a bajt. Minden szereplő addigi élete gyökeresen megváltozik. Hyun Sik "A" egyszerre 2 család fejeként találja magát....



数奇



FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kai /Kim Jong In
Ato hírvivő szerepében
Kim Hyun Joo
Sun Hye-Jin "A"felesége szerepében
Kim Myung Min
Song Hyun-Cheol A szerepében
Ko Chang Seok
Song Hyun-Cheol B szerepében
Ra Mi Ran
Jo Yeon-Hwa "B" felesége szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások