Friss drámáink:
Are You Human Too?
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
sci-fi

Értékelés
4.68 (22 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-06-04

Epizódok száma
16
Egy újabb robotos sorozat van a láthatáron, ami igen nagy költségvetésű 9 millió dollár felett van. KBS nyilatkozata szerint: " A dráma kérdéseket tesz fel az emberi lények és a robotok közötti kapcsolatokról és a szeretetről a mesterséges intelligenciával kapcsolatban. " Bemutatása 2018 második fele.

Nam Shin ( Seo Kang-Joon ) egy hatalmas családi vállalkozás egyetlen örököse. Egy váratlan baleset során súlyos sérülést szenved és kómába esik. Anyja a mesterséges intelligencia szakértője ezért megépíti fia prototípusát egy robot formájában, aki addig helyettesíti fiát a családi örökség vezetésébe.Kim Sung Ryoung
Oh Ro-Ra szerepében
Kong Seung Yeon
Kang So-Bong szerepében
Park Hwan Hee
Seo Ye-Na szerepében
Seo Kang Joon
Nam Shin / Android Nam Shin III szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
 • Are you human? - 1. rész
  Párszor már megkaptam kérdésként, hogy miért számít, hogy van fényképezve egy film, milyen a forgatókönyv, miért számítanak a helyszínek… stb… azaz, miért számítanak a részletek.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  9 hónapja
  Are You Human Too - 2018 (Te is ember vagy?)

  Szerintem ez egy olyan sorozat ami részről-részre nagyon nézetteti a nézőt. Izgalmas és összetett története van, jól kivannak dolgozva a részek-történések, nem csak a két főszereplőnek, hanem még a sok mellékszereplőnek is. A 18 egyórás vagy 36 félórás részre végig jól megvan csinálva, nem laposodik a történet, folyamatosan felvan építve a történet és a végéig sok mindent bemutatnak benne.
  Itt az első pár részben még nem feltétlen a két főszereplő összehozzásáról szól a történet, hanem majd csak később kap szerepet a romantika benne, de onnantól már nem lesz benne hiány.

  A sorozat első részeiben lesz majd egy nagy esti buli-parti helyszín, a helyszín nem létezik, mert csak a forgatásra hozták létre és még ezen kívül is több akciós jelenet is van benne.

  Műfaját tekintve sok minden van benne: romantikus, vígjáték, akció, családi, dráma, MI-mesterséges intelligencia.

  Seo Kang Joon (Jun) szerintem kiváló választás volt erre a szerepre (robot-ember, kettős szerep: jó és "a félig" rossz karakter).

  Seo Kang Joon 2018 KBS Drama Awards: "Kíváló Színész" díjjat kapot ezért a sorozatért (December 31-én). Továbbá még a sorozat: "A Legjobb Páros" díjjat is megkapta.
  Jók a dalok is amik a sorozathoz készültek (YouTube-on is fent vannak, a sorozat címét plusz az OST szót kell még beírni).

  A sorozat sok helyen elérhető magyar felírattal online (videa, [mod] Letöltve meg felírat az Ázsia Ékkövei oldalról és videó hozzá pl. dramaday oldalról. A felíratot Taemin-nek köszönhetjük!

  Aki még esetleg nem látta annak érdemes tervbe vennie a sorozatot, még akkor is ha nem tetszik a sorozat leírása, mert már én is kezdtem bele úgy egy adott sorozatba hogy nem tetszett a leírása, de végül láttam hogy nagyon sokaknak tettszet/láttam hogy nagy siker az adott sorozat és ezért én is esélyt adtam az adott sorozatnak és aztán többnyire nem csalódtam/nem bántam meg.

 • csitri54
  3 éve
  Még új vagyok az oldalon.Segitsetek,hogy tudom letölteni a feliratot?

 • gabóci5
  3 éve
  Köszönöm Taeminnek a fordítást, most fogom letölteni ill. megnézni. Kíváncsi vagyok erre a robotos sorozatra is.

 • mirtill11
  3 éve
  Jó hír hogy fordítva lesz! Köszönöm!

 • gigi43
  3 éve
  Köszönet Taeminnek aki vállalta a fordítását !

 • SzEszter88
  3 éve
  Kis kedvencem a főszereplő benn úgy hogy már nagyon várom

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások