Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Tiger

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2015-12-16

Epizódok száma
1

Daeho / 대호 [Next Entertainment World] 2015
Dráma
139 perces mozifilm

A film 1925-ben, a japánok által megszállt Koreában játszódik. Chun Manduk, a köztiszteletben álló vadász, a Jirisan hegyen éldegél egy kunyhóban kamasz fiával. Egy tragikus balesetet követően, melyben elvesztette szeretett feleségét, letette a puskáját és gyógynövényt gyűjtögetve élt tovább dédelgetett hegyei között. A japán katonai kormányzó kedvenc hobbija a tigrisprémek gyűjtése és hamarosan megszállottjává válik a Jirisan hegyi tigris meggyilkolásának. A helyiek a "Hegyek Ura"-ként emlegetik a tigrist és attól félnek, hogy a pusztulása után visszatérnek a hegyre a farkasok és a vaddisznók. A tigris után küldött vadászok vezetője Gugyong, a tigris párját és kölykeit megölve, csaliként használva próbál a "Hegyek Urának" a nyomára bukkanni.

Az ismertetőt írta: CherryRock, a film fordítója















FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 Cherryrock fordítása. Köszönet érte! 720p.HDRip.XviD-iMel Wu Xing 397
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Min Sik
Chun Man-Duk szerepében
Jeong Man Sik
Goo-Gyeong szerepében
Jung Suk Won
Ryu szerepében
Kim Sang Ho
Chil-Goo szerepében
Ra Mi Ran
Na Mi-Ran szerepében
Ren Osugi
Maezono szerepében
Yoo Jae Myung
Hunter Yoo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások