Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

She Was Pretty

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.37 (19 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-09-16

Epizódok száma
16

Sung Joon (Park Seo-Joon) gyermek korában dundi és gyámoltalan fiú volt, egyetlen barátja Hye Jin (Hwang Jung-Eum) aki mindig meg védte és nagyon szép kislány volt. Hosszú idő után Sung Joon vissza tér hazájába és szeretne találkozni régi barátjával. Hye Jinnel, aki az évek során elvesztette szépségét és önbizalmát, megbeszélik a találkozót. A lány megdöbbenve látja milyen jóképű lett Sung Joon ezért elbújik és lemondja a találkozót a fiúval. Otthon elmeséli barátnőjének Min Ha Ri (Koh Joon-Hee) a történetet megkéri vállalja a barátnő szerepét. De a szerep csere igen csak bonyodalmakat okoz, mikor kiderül annál a cégnél lesz a Sung Joon helyettes főszerkesztő, ahol Hye Jin dolgozni kezd gyakornokként. Hye Jin bátortalan és félénk természete meg tettszik kollégájának Kim Shin Hyuk-nak (Choi Si-Won) aki szerelmes a lányba.
( J )


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

An Se Ha
Kim Poong-Ho szerepében
Choi Si Won
Kim Shin-Hyuk szerepében
Hwang Jung Eum
Kim Hye-Jin szerepében
Hwang Suk Jung
Kim Ra-Ra szerepében
Lee Byung Joon
Min Yong-Gil szerepében
Lee Il Hwa
Han Jung-Hye szerepében
Park Choong Sun
Kim Joong-Sub szerepében
Park Seo Joon
Ji Sung-Joon szerepében
Seo Jung Yeon
Na Ji-Sun szerepében
Shin Dong Mi
Cha Joo-Young szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások