Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

I Am Legend

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.33 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-08-02

Epizódok száma
16

Középiskolás Jeon Seol Hee ( Kim Jung Eun ) egy legendás rock együttes énekese volt. Mindent feladott hogy húgát támogathassa, ezért egy neves ügyvédi irodába kezd eldolgozni. Megismerkedik a sztárügyvéddel hamar feleségül is megy hozzá, ám hamar rájön nem minden arany ami fénylik. Az anyósa ki nem állhatja meg követeli tőle hogy egészséges gyermeke szülessen, ezért elküldi egy termékenységi vizsgálatra. Húga akiből orvos lett hirtelen beteg lesz kiderül, hogy rákos és hogy szüksége van nővére Seol Hee csontvelőjére. Anyósa ezt teljes mértékbe elutasítja a majd születendő gyermek miatt. Férje Cha Ji Wook ( Kim Seung Su ) egy arrogáns ember aki csak a saját érdekeit nézi nem segíti feleségét. Egy nap Seol Hee a családi ebédnél bejelenti a válását. Megkezdi az új életét és vissza tér zenei karrierje folytatására ekkor ismerkedik meg Jang Tae-Hyeonnal ( Lee Joon Hyuk ), egy gitáros és zeneszerzővel ...


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Cha Hwa Yeon
Mrs. Hong szerepében
Hong Ji Min
Lee Hwa-Ja szerepében
Hyun Jyu Ni
Yang Ah-Reum szerepében
Jang Shin Young
Park Soo-In szerepében
Jang Young Nam
Oh Seung-Hye szerepében
Jung Suk Yong
Kong Deok-Soo szerepében
Kim Jung Eun
Jeon Seol-Hee szerepében
Kim Myeong Kuk
Yang Kwang-Yeol szerepében
Kim Seung Su
Cha Ji-Wook szerepében
Lee Joon Hyuk
Jang Tae-Hyeon szerepében
Park Young Ji
Chief Prosecutor Cha szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások