Friss drámáink:
Chicago Typewriter
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.71 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-04-07

Epizódok száma
16
Az 1930as években a japán megszállás alatt álló Koreából reinkarnálódtak írók a jelen korban. A történet szól egy íróról, egy szellemíróról és egy anti-fanról. Kik is ők valójában, illetve kik voltak egykor?
A jelen korban Korea legismertebb és legnépszerűbb írója, Han Se Joo (Yoo Ah In), aki megállíthatatlan, nagyképű, ugyanakkor nagyon zárkózott személyiség, aminek oka gyerekkorában keresendő...
Jeon Seol (Lim Soo Jung) egy életvidám nő, aki kávéházban dolgozik, és csomagszállítóként is. Ő Han Se Joo rajongója, már akkor is az volt, amikor a férfi szinte ismeretlen író volt.
A főszereplő hármas 3. tagja Yoo Jin O (Ko Gyung Pyo) a szellemíró.
A történet kezdetén írónk egy külföldi útján szemet vet egy régi kóreai írógépre, majd amikor mégsem veszi meg, a tulajdonos ajándékként csomagban utána küldi, melyet éppen Jeon Seol szállít ki a címzettnek.
Valahol már azt írtam a sorozatról,hogy különös hangulatú, bár ez igazán nem árul el lényegi dolgokat a sorozatról, mégis úgy gondolom,hogy árulkodik arról, mennyire csavaros a dráma cselekménye, az idősíkok közötti ugrálás, a főszereplők egymásközti viszonya.
Ugyanis ahogy bekerül Se Joo házába az írógép, mindannyiuk élete fenekestül felfordul. Az írónak álmában ,de ébren is látomásai jönnek, melyek a múltban megtörtént eseményeket hozzák felszínre. Az írógép arra ösztönzi új tulajdonosát, fejezzen be egy történetet, amihez most, életében először segítséget kell kérnie Yoo Jin O-tól, mert valószínűleg a felzaklató események miatt alkotói válságba került...Az írógépben lakó szellem voltaképpen nem más, mint Yoo Jin O 1930as évekbeli énje, Sin Jul, aki a saját korában függetlenségi harcos volt. Az író korábbi énje, pedig régi barátja. Valamint az is kiderül,hogy a lány, Jeon Seol is részese volt közös múltjuknak, a látomásainak középpontjában mindig az a jelenet áll,hogy pisztollyal meglő valakit.
A sorozat végére a szövevényes történettel kapcsolatos összes bennünk felmerülő kérdésre választ kapunk.
数奇
Jo Woo Jin
Gal Ji-Seok szerepében
Ko Gyung Pyo
Yoo Jin-O szerepében
Kwak Si Yang
Baek Tae-Min szerepében
Lim Soo Jung
Jeon Seol szerepében
Yang Jin Sung
Ma Bang-Jin szerepében
Yo Ah In
Han Se-Joo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  16 NEXT verzió Ocu 231
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Erzsike54
  3 éve
  Köszönöm szépen !

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedves Ocu! Hálásan köszönöm, hogy feltöltöd a fordításodat!! Amikor ideérsz, ráérsz,pont jókor lesz!! <3 :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások