Friss drámáink:
Prosecutor Princess
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.50 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-03-31

Epizódok száma
16
Ma Hae Ri anyja hatására a divat hercegnője. Az apja megköveteli, hogy elvégezze a jogi egyetemet és ügyész legyen, csak ennek fejében kap pénz a divatőrületére. A diploma osztó ünnepségről egy hazugsággal elszökik egy divatbemutatóra. Hogy ki ne derüljön a hazugság apja előtt, az anyja eljátssza a kórházba a súlyos beteget, ezért az apja nem tud el menni a lánya ünnepségére. Hae Ri még síel, addig feltörik a kocsiját és ellopják tőle a telefont és a pénztárcáját a kártyával együtt, közben a lefoglalt lakosztályt is tévedésből egy másik vendégnek ( Park Si-Hoo ) adták ki. Megkezdődik vele a szerencsétlenségek sorozata, bele csöppen egy hamisítási ügybe, amibe saját főnöke Yun Se-Jun ( Han Jung-Soo ) lesz az ügyész, de nem tud még róla. Elveszti a limitált kiadású cipő vásárlását is, az autója defektes lesz, még haza se tud menni. Aki segít rajta az nem más mint az a vendég akinek ki adták a lakosztályt. A vendég egy titokzatos férfi, akinek érdeke a lány meg ismerése. Egy valamivel senki sem számol Hae Ri-nek brilliáns az emlékező képessége.
( J )
Choi Jung Woo
Ma Sang-Tae szerepében
Han Jung Soo
Yun Se Jun szerepében
Kim Sang Ho
Na Joong Suk szerepében
Kim So Yeon
Ma Hye Ri szerepében
Lee Seung Hyeong
Cha Myung Soo szerepében
Park Si Hoo
Seo In Woo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások