Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Princess Agents

Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
5.00 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-08-01

Epizódok száma
58

A nyugat Wei kaotikus időszakában járunk, amikor ártatlan embereket rabolnak, és visznek el szolgának.
A történet középpontjában Jing Xiao Liu szolga lány áll, aki nem emlékszik arra, pontosan ki ő, és mi történt vele a múltban. Az emlékképekből fura dolog derül ki... méghozzá az, hogy jól ismeri a fegyvereket, és a különféle harcformákat. Vajon ki ő, és mit követett el a múltban?
Az életét észak Wei hercege, Yan Xun menti meg, mikor egy különös, kegyetlen vadászat alkalmával ő válik célponttá, és a farkasok is szét akarják tépni. A hercegen kívül új gazdája, Yuwen Yue is felfigyel a különleges harci képességekkel megáldott lányra.
Yuwen Yue személyes tanítványa lesz. Megtanítja számszeríjjal lőni, és más egyéb harci technikákra.
Idővel mindkét férfi szívében fontos helyet foglal el a lány... De az út egyáltalán nem lesz könnyű, amit bejárnak majd...

1. rész:
2. rész:
3. rész:
4. rész:
5. rész:
6. rész:
7. rész:
8. rész:
9. rész:
10. rész:
11. rész:
12. rész:
13. rész:
14. rész:
15. rész:
16. rész:
17. rész:
18. rész:

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások