Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Blind

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-08-11

Epizódok száma
1

Direkt kihangsúlyozom a főszereplőket, mert szinte a történet ismerete nélkül is rákattintok egy sorozatra, itt éppen filmre, ha a szereplők alapján jó drámát, krimit stb. várok/Feltételezek. A "Blind" jó választás, 111perc izgalom.

A film főszereplő hölgye Min Soo Ah (Kim Ha Neul), aki a rendőrakadémia tehetséges hallgatója volt, amikor egy tragikus éjszakán borzalmas autóbalesetet szenved, ahol elveszti testvérét (Park Bo Gum), valamint a látását, ami derékba töri rendőri pályafutását. A vakság bizonyos érzékek kiélesedésével jár,de azért nagy hátrány a világban való tájékozódásban. Valamint nagy segítsége vakvezető kutyája Seul Gi is...
Eltelt 3év a tragikus események után Soo Ah egy esős napon taxira vár, amikor egy furcsa idegen veszi fel a kocsijába, ahol a nőnek több mindent is megfigyel, megőriz, pl. illatokat... Amikor a "taxis" elüt valakit, sikerül elmenekülnie. A rendőrségen felkeresi Jo-nyomozót (Jo Hee Bong) és elmondja neki mit tapasztalat, valamint azt a gyanúját is, miszerint úgy véli a taxisok állnak a bűncselekmény háta mögött. Ugyanis egyre több nő tűnik el nyomtalanul, akiknek sorsáról semmi hír. A nyomozó nem hisz először a nőnek, de aztán megbizonyosodik a vakságból adódó különleges képességeiről. Továbbá feltűnik még egy szemtanú, egy 19éves fiatal fiú, Kwon Ki Sub (Yoo Seung Ho), aki azt vallja,hogy ő nem is hivatalos taxit látott,hanem egy külföldi autót.
Megkezdődik az üldözés, az elkövetőé, illetve fordítva, a gyilkos sem hagyhatja,hogy a szemtanúk életbe maradjanak..
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jo Hee Bong
Jo nyomozó szerepében
Kim Ha Neul
Min Soo Ah szerepében
Park Bo Gum
Soo Ah öccse szerepében
Yang Young Jo
Myung Jin szerepében
Yoo Seung Ho
Kwon Ki Sub szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások