Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Twenty

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.67 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-03-25

Epizódok száma
1

Chi Ho (Kim Woo Bin), Dong Woo (Lee Joon Ho) és Gyung Jae (Kang Ha Neul) jó barátok voltak a középiskolában. Barátságuk ott gyökerezett,hogy mindannyian ugyanabba a lányba voltak szerelmesek. Most már 20 évesek lettek.
Chi Ho külsejének köszönhetően nagy nőcsábász, és igazából a lányokon kívül sok dolog nem is érdekli. A szülei reménytelen küzdelmet folytatnak,hogy megmozgassák, életcélhoz juttassák a fiúkat. Van barátnője, So Min (Jung So Min), de nem veszi túl komolyan a helyzetet.
Dong Woo is benne van minden idiótaságban, amikor barátaival tölti az idejét. Annyival komolyabb a helyzete,hogy édesanyja egyedül neveli a testvéreivel együtt, és a megélhetésért neki dolgoznia is kell. Életcélja,hogy képregényrajzoló legyen. Valamint ő Gyung Jae lánytestvérének, So Hee-nek (Lee Yoo Bi) imádata tárgya.
A felnőttkor küszöbén álló fiúk közül talán Gyung Jae még a legkomolyabb. Főiskolára jár, és reméli,hogy majd egy nagyvállalatnál talál munkát. Megismerkedik Jin Jooval (Min Hyo Rin), az özvegyasszonnyal és szerelmes lesz bele.
A film 115 perc aranyos, vicces történet, nagy drámai elkeserítő helyzetek nélkül, így kellemes szórakozást nyújt.


数奇


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jung So Min
So Min szerepében
Kang Ha Neul
Gyung Jae szerepében
Kim Eui Sung
Chi Ho apja szerepében
Kim Woo Bin
Chi Ho szerepében
Lee Joon Ho
Dong Woo szerepében
Lee Yoo Bi
So Hee szerepében
Min Hyo Rin
Jin Joo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások