Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Phantom /Ghost

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.09 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-05-30

Epizódok száma
20

A cyber bűnözés a mai napig is utópisztikusnak tűnik, belőlem mindig azt a gondolatot váltja ki ez a szó, mintha a jövőből kapnánk egy történetet, pedig ez a valóság. A történet a jelenben játszódik, tele van izgalommal, akcióval.
A sorozat főszereplője Kim Woo Hyun (So Ji Sub), aki kiválóan végez az akadémián, és magas rangű rendőrtisztviselő apja nyomdokaiban haladva szintén a rendőrség kötelékein belül találja meg helyét, a cyberbűnözési osztály vezető nyomozója lesz.
Egy nemzetközi összefogás révén igyekeznek egy számítógépes szerencsejáték-bandát elkapni. Dél-Korea, Hongkong és Kína bűnüldözői együttműködnek abban, hogy egyidejűleg letartóztassák a weboldal résztvevőit. Amikor Kim Woo Hyun és csapata a helyszínre érnek, az adatok megsemmisülnek egy Hades nevű hecker által létrehozott program révén. Amikor Hadesnek csapdát állítanak, hogy bemérjék az IP címét, a helyszínre kiérve éppen egy ismert színésznő öngyilkosságának lesznek szemtanúi (Esom alakítja a színésznőt). Később előkerül egy videó, Woo Hyun döbbenten látja,hogy az ember, aki a videó tanúsága szerint a színésznőt kilökte az ablakon, nem más, mint egykori akadémiai szobatársa és barátja, Park Gi Young (Daniel Choi). Mindenki gyilkosnak tartja, egyedül Woo Hyun hisz neki, mikor azt állítja,hogy egy Fantom nevű személy utasította,hogy menjen a színésznő lakására, és szedjen le a számítógépéről egy bizonyos fájlt. A két barát egyeztetés és információcsere miatt egy gyár területére beszél meg találkozót, ahol váratlan esemény következik be, ami kihat a nyomozásra is.
Mint minden kriminek, ennek a történetnek is az a kérdése,hogy kiderül-e ki a titokzatos és gonosz Fantom, és megbűnhődik-e mindazért, amit elkövetett.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Daniel / Daniel Choi
Park Gi-Young / Hades szerepében
Kwak Do Won /Kwak Byung Kyu
Kwon Hyuk-Joo szerepében
Lee Yeon Hee
Yoo Gang-Mi szerepében
So Ji Sub
Kim Woo-Hyun / Park Gi-Young szerepében
Song Ha Yoon
Choi Seung-Yeon szerepében
Uhm Ki Joon
Jo Hyun-Min szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások