Friss drámáink:
One More Happy Ending
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.80 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-01-20

Epizódok száma
16
2016ban az MBC társaság tűzte műsorára ezt a 16 részes vígjátékot, mely telis tele van romantikával, de a történet egyszerűcske, a szereplők is egyszerűek, megnevettetnek, pont azt a kellemes kikapcsolódást nyújtják, amiért valaki leül vígjátékot nézni.
Han Mi Mo (Jang Na Ra), Baek Da Jung (Go Da In), Go Dong Mi (Yoo In Na) és Hong Ae Ran (Seo In Young) alkották az egykor nagyon is népszerű Angels nevű popegyüttest. A csapat feloszlása után mindannyian a civil életben próbálják megtalálni a helyüket.
Mi Mo és Da Jung egy házasságközvetítő cégnél dolgoznak. Mi Mo már elvált. Da Jung egy gazdag férfihoz ment feleségül, de úgy néz ki,hogy a házassága zátonyra futott. Hong Ae Ran egy internetes bevásárlóközpont képviselője. Go Dong Mi pedig általános iskolai tanár, nagyon magányos, és neki sikerült legkevésbé megőriznie vonzó külsejét.
A közös emlékek és elmúlt sikerek összetartják a nőket, a mai napig is összejárnak és elbeszélgetnek életükről, leginkább szerelmeikről, illetve csalódásaikról.
Mi Mo lelkendezve meséli,hogy várja, séf barátja mikor jegyzi el. Jegeszuhanyként éri,hogy Jung Hoon nem megkérni akarja, legyen a felesége, hanem szakítani akar vele. A nő annyira felháborodik és el is keseredik,hogy a férfitól kapott nyakláncot beledobja a tengerben, majd a belerohan a habokba,hogy visszaszerezze az ékszert. Song Soo Hyuk (Jung Kyoung Ho) meglátja ezt, és a lány után veti magát,hogy kimentse. Soo Hyuk újságíró és egyedülálló apa.
"A nagy mentést" követően együtt iszogatnak nagy vidáman, és részegen arra a következtetésre jutnak,hogy házasságot kell kötniük, és meg is teszik. Ez a váratlan döntés persze egyáltalán nem vall egy megfontolt házasságközvetítőre...
A történet aranyos, aki megnézi a sorozat mind a 16 részét, megtudja,hogy négy főhősünk boldogul-e a történet végére.


数奇
Ahn Hyo Seop
Ahn Jung-Woo szerepében
Hwang Sun Hee
Woo Yeon-Soo szerepében
Jang Na Ra
Han Mi Mo szerepében
Jung Kyoung Ho
Song Soo Hyuk szerepében
Kim Ji An
Goo Yeon-Mi szerepében
Kim Sa Kwon
Kim Seung-Jae szerepében
Kim Tae Hoon
Kim Gun-Hak szerepében
Kwon Yool
Goo Hae-Joon szerepében
Lee Chae Eun (1981)
Jung A-Ni szerepében
Lee Dong Ha (1983)
Kim Jung-Hoon szerepében
Park Eun Seok (1984)
Bang Dong-Bae szerepében
Sandara Park
Goo Seul-A szerepében
Seo In Young
Hong Ae-Ran szerepében
Yoo Da In
Baek Da-Jung szerepében
Yoo In Na
Go Dong Mi szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások