Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

My Horrible Boss / Ms. Temper & Nam Jung-Gi

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2016-03-18

Epizódok száma
16

A sorozat műfaja romantikus vígjáték.

Nam Jung Gi (Yoon Sang Hyun) egy kozmetikai cég marketing osztályvezetője olyan kedves, és félénk természetű, hogy kollégái "Teréz atya"ként, vagy "Walking UNICEF" -nek nevezik.
Egy szép, vagy kevésbé szép napon új vezető beosztású alkalmazott érkezik a kozmetikai céghez, Ok Da Jung (Lee Yo Won). Ő legfiatalabb csapatvezető a kozmetikai iparban. Eddig háromszor elvált. Nem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla. Bezzeg őt "Fire Da jung"nak nevezik a háta mögött, egész más a természete. Ráadásul valamiért a férfi békés természete kihozza a sodrából, felforr a vére tőle.
Ami még tetézi az eddigi "bajokat",hogy az új főnök éppen a marketing főnök szomszédságába költözik.
Megkezdődnek kettőjük között a cívódások, csatározások, addig és azon túl is, amikor már felismerik,tulajdonképpen megkedvelték egymást, és mindegyikük talált a másikban értékelni valót.
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Lee Yo Won
Ok Da Jung szerepében
Yoon Sang Hyun
Nam Jung Gi szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások