Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

On the Way to the Airport

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.89 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-09-21

Epizódok száma
16

A történet tele van mélyen megrázó drámai jelenetekkel, szép romantikus eseményekkel. Voltaképpen talán egy romantikus családi dráma lenne a hivatalos megjelölése. Én biztos,hogy sokáig a hatása alatt voltam, amikor megnéztem, mert a sorozatbeli élethelyzet nagyon is valóságosnak tűnt. Köszönhetően a főszereplőknek, akik a kedvenceim közé tartoznak.

Choi Soo Ah (Kim Ha neul) egy tapasztalt AirAsia stewardess, a férje, Park Jin Suk (Shin Sung Rok) pilóta ugyanannál a légitársaságnál. Egy végtelenül önző, önmagát érzéketlennek mutató férfi, aki után mégis futnak a nők, különösen a reptéri munkakörnyezetből. A felesége, bár mindent kézben tart, rendkívül barátságos nő és szerető anya, kifelé nagyon rendezettnek tűnik,de belül elégedetlen a helyzettel, a sorsával, és vágyik arra,hogy valakihez igazából tartozzon és valaki nagyon szeresse.
A lányuk, Park Hyo Eun (Kim Hwan Hee) külföldön tanul, szinte évről évre máshol. Ezt nagyon nem is értettem a sorozatban... Talán azért, mert elfoglalt szülők gyermekeként nem tudták megoldani a felügyeletét, és felelős felnevelését? Ettől függetlenül nem elveszett és elkeseredett gyerek, az édesanyjától sok törődést kap. És szerencséje van, mert a külföldi szállásadó nőnél egy édes-kedves szobatárs jut neki, Anny. A lány apja, Seo Do Woo (Lee Sang Yoon) egy jólelkű, gondoskodó férfi, aki talán jobban szereti lányát (nem derül ki egyszerre,hogy nevelt lánya), mint annak saját édesanyja. Próbálja a lányok külföldi életét is elviselhetőbbé és otthonosabbá tenni. Így a két szülő, Anny apja és a Hyo-Eun anyja többször el is beszélgetnek, a gyerekekről.
Egy borzalmas tragédia közelebb hozza egymáshoz So Ah-t és Do Woo-t. Az együtt töltött idő alatt lassan felismerik,hogy egymásba szerettek. Persze ezt nehéz is elfogadni,ha egy olyan feleségként és anyaként végtelenül megfelelni vágyó nőről van szó, mint So Ah. Mivel elég bizonytalan, nem is mer váltani, mert a férjét, akihez a közös életen és a lányukon kívül sok dolog nem köti, el kellene hagynia. Do Woo pedig végtelenül megértő és elfogadó.
A dráma nagy kérdése,hogy együtt maradnak-e, meg tudják-e, akarják-e oldani az életüket úgy,ahogy egymást szerető, összeillő párok meg szeretnék ezt tenni?
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Yeo Jin
Song Mi-Jin szerepében
Ha Jae Suk
Lee Hyun-Joo szerepében
Jang Hee Jin
Kim Hye-Won szerepében
Kim Ha Neul
Choi Soo ah szerepében
Kim Hwan Hee
Park Hyo-Eun szerepében
Kim Sung Hoon (1981)
Park Chang-Hoon szerepében
Lee Sang Yoon
Seo Do Woo szerepében
Lee Young Ran
Kim Young-Sook szerepében
Shin Sung Rok
Park Jin Suk szerepében
Ye Soo Jung
Ko Eun-Hee szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások