Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Brilliant Legacy

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.07 (14 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2008-04-25

Epizódok száma
28

Go Eun Saung (Han Hyo Joo ) hazajön Amerikából,leszállás közben elcseréli a táskáját az arrogáns, nagyképű Seon Who Hwan-nal ( Lee Seung-gi ).
Boldogan tér haza nem is sejti. hogy édesapja komoly anyagi gondokkal küzd. Eun Sang mostohaanyja, Seong Hee, ( Kim Mi Sook ), mikor meg tudja férje csődjét, elzavarja az apját és utolsó szóként azt kiabálja neki -Bárcsak meghalnál akkor járna utánad a biztositási pénz! Szerencsétlen apa leissza magát közben pedig még ki is rabolják. Másnap értesül a hírekben, saját haláláról, ezt kihasználva abba tudatban , hogy segít lányán a pénz, elbújik ne tudodjon ki, hogy él. Lánya Eun Sang készül a találkozóra édesapjával akinek egy cipőt vásárol születésnapja alkalmából. ekkor veszi észre, hogy elcserélődött a táska amibe az ajándék van. Próbálja a tulajdonost felhívni, de az csak szórakozik vele. Apja halála
teljesen összetöri, eközben mostoha anyja is kidobja a házból testvérével Eun Woo-t ( Yeon Joon-seok ) , aki autista és imád zongorázni. Teljes kétségbeesésébe elmegy barátnőjéhez, aki már éjszakára tud is szerezni egy bárba munkát és megigéri neki vigyáz a testvérére. A bárban aztán találkozik a táska tulajdonos Seon Who Hwan-nal, és rögtön elkezd vele veszekedni, vita hevébe elejti a telefont ami össze törik. Eun Sang-ot nem tudják értesiteni hogy elveszett a testvére. Hiába keresik, sehol sem találják Eun Woo-t. Egy közös ismerősük, Park Jun Se ( Bae Soo-Bin ), aki a bárban szemtanúja volt vitájuknak, megtalálja az utcán a kimerültségtől elájult Eun Sang-ot és hazaviszi, másnap pedig visz neki egy új telefont ajándékba és segítségére van öccse keresésében. Mostoha anyja pedig felveszi a biztosítási pénzt. Meg kezdődik a bonyodalom.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Bae Soo Bin
Park Jun-Se szerepében
Baek Seung Hyeon
étterem vezető szerepében
Ban Hyo Jung
Jang Suk-Ja szerepében
Choi Jung Woo
Park Tae-Su szerepében
Han Hyo Joo
Go Eun Saung szerepében
Jeon In Taek
Ko Pyeong-Joong szerepében
Jung Suk Won
Jin Yeong-Seok szerepében
Kim Jae Seung
Lee Hyeong-Jin szerepében
Kim Mi Sook
Paek Seong-Hee szerepében
Lee Seung Gi
Seon Who Hwan szerepében
Lee Seung Hyeong
Pyo Seong-Cheol szerepében
Moon Chae Won
Yu Seung-Mi szerepében
Yoo Ji In
Oh Yeong-Ran szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások