Friss drámáink:
Brilliant Legacy
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.07 (14 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2008-04-25

Epizódok száma
28
Go Eun Saung (Han Hyo Joo ) hazajön Amerikából,leszállás közben elcseréli a táskáját az arrogáns, nagyképű Seon Who Hwan-nal ( Lee Seung-gi ).
Boldogan tér haza nem is sejti. hogy édesapja komoly anyagi gondokkal küzd. Eun Sang mostohaanyja, Seong Hee, ( Kim Mi Sook ), mikor meg tudja férje csődjét, elzavarja az apját és utolsó szóként azt kiabálja neki -Bárcsak meghalnál akkor járna utánad a biztositási pénz! Szerencsétlen apa leissza magát közben pedig még ki is rabolják. Másnap értesül a hírekben, saját haláláról, ezt kihasználva abba tudatban , hogy segít lányán a pénz, elbújik ne tudodjon ki, hogy él. Lánya Eun Sang készül a találkozóra édesapjával akinek egy cipőt vásárol születésnapja alkalmából. ekkor veszi észre, hogy elcserélődött a táska amibe az ajándék van. Próbálja a tulajdonost felhívni, de az csak szórakozik vele. Apja halála
teljesen összetöri, eközben mostoha anyja is kidobja a házból testvérével Eun Woo-t ( Yeon Joon-seok ) , aki autista és imád zongorázni. Teljes kétségbeesésébe elmegy barátnőjéhez, aki már éjszakára tud is szerezni egy bárba munkát és megigéri neki vigyáz a testvérére. A bárban aztán találkozik a táska tulajdonos Seon Who Hwan-nal, és rögtön elkezd vele veszekedni, vita hevébe elejti a telefont ami össze törik. Eun Sang-ot nem tudják értesiteni hogy elveszett a testvére. Hiába keresik, sehol sem találják Eun Woo-t. Egy közös ismerősük, Park Jun Se ( Bae Soo-Bin ), aki a bárban szemtanúja volt vitájuknak, megtalálja az utcán a kimerültségtől elájult Eun Sang-ot és hazaviszi, másnap pedig visz neki egy új telefont ajándékba és segítségére van öccse keresésében. Mostoha anyja pedig felveszi a biztosítási pénzt. Meg kezdődik a bonyodalom.
Bae Soo Bin
Park Jun-Se szerepében
Baek Seung Hyeon
étterem vezető szerepében
Ban Hyo Jung
Jang Suk-Ja szerepében
Choi Jung Woo
Park Tae-Su szerepében
Han Hyo Joo
Go Eun Saung szerepében
Jeon In Taek
Ko Pyeong-Joong szerepében
Jung Suk Won
Jin Yeong-Seok szerepében
Kim Jae Seung
Lee Hyeong-Jin szerepében
Kim Mi Sook
Paek Seong-Hee szerepében
Lee Seung Gi
Seon Who Hwan szerepében
Lee Seung Hyeong
Pyo Seong-Cheol szerepében
Moon Chae Won
Yu Seung-Mi szerepében
Yoo Ji In
Oh Yeong-Ran szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • kikyou8802
  3 éve
  Hát őszintén meg vallva én ezt a sorozatot a két kedvenc színészem miatt kezdtem el nézni ♡Lee Seung-Ki♡ és ♡Bae Soo-Bin♡ miatt. De nem bántam meg hogy meg néztem ezt a sorozatot mert a maga modján jó volt a sorozat. :)

 • csutkajutka
  3 éve
  A történet kétségbeejtően megpakolva fölösleges szálakkal, jelenetekkel. Ha nincs Han Hyo Joo, akkor hozzá se kezdek. De egy idő után kénytelen voltam felfigyelni Seong Gi-re. És kiderült, hogy ez a fiú igazán tehetséges. Ráadásul olyan szerepet írtak neki, hogy szépen, alulról tudott építkezni, és a végére kiderült: hatalmas tehetség is tartozik a csinos pofihoz. Remek párost alkottak. :-)

 • gyomar
  3 éve
  Nem semmi most 9 éves ez a sorozat, és akkor még csak 21.éves volt Lee Seung Gi. Tetszett amikor láttam.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Remélem úgy látszik majd a kép, ahogy találtam... :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások