Friss drámáink:
Whisper
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.38 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-03-27

Epizódok száma
17
Shin Young Joo (Lee Bo Young) határozott, céltudatos nő, aki történetünk kezdetekor már az esküvőjére készül rendőr kollégájával, amikor kiderül,hogy riporter apját gyilkossággal vádolják. A vád szerint megölte a kollégáját és egyben barátját, akivel közösen nyomoztak egy korruptciós ügyben. Már a nyomozás megkezdésekor megkérdőjelezhető,hogy úgy történtek-e az események, ahogy azt bizonyos személyek láttatni akarták. A rendőrnő fel is keresi a végtelenül tisztességesnek tartott Lee Dong Joon (Lee Sang Yoon) bírót, aki szinte megígéri, felmentő ítélet fog születni.
Lee bíró éppen beházasodni készül a neves Tae Baek Ügyvédi Irodába, úgy is, mint alkalmazott és az ügyvédi iroda vezetőjének vejeként is. A tárgyalás előtt megzsarolják, vagy elítéli Young Joo apját, vagy elveszt mindent, ellehetetlenítik, mint bírót,ha kell fel is függesztetik és nem lehet a Taebaek-veje sem. Dong Joon enged a zsarolásnak, elítéli a rendőrnő édesapját, akiről tudja,hogy ártatlan.
A tisztességtelen ítélet után Young Joo is tisztességtelen eszközöket vesz igénybe,hogy ő is megzsarolhassa a bírót. Terve sikerrel jár, Dong Joo hajlandó segíteni neki, beviszi magával az addigra rendőri állását felfüggesztő nőt a Taebaekhez titkárnőjeként. Fokozatosan saját lelkiismerete is feltámad, és mindent megtesz az igazság kiderítéséért. Józanul gondolkodó, leleményes férfi, de a cselekmény követése közben elgondolkodtam azon,hogy egyszer engedni a zsarolásnak és lelépni a tisztesség útjáról nem csak a lelkiismeretnek tesz rosszat, hanem hihetetlen hosszú és göröngyös út vezet a helyzet tisztázásáig, és akkor sem biztos a kimenetel. Lehet,hogy jobb vállalni az egyenes utat, akkor is,ha ezzel egzisztencia veszik, mert a tisztesség és hitelesség nehezen rehabilitálható...
Young Joo és Dong Joon összefognak a nyomozásban. Kiderül,hogy a Tae Baek Ügyvédi Iroda mélyen benne van a korrupt ügyekben, és az érintettek köre is rendkívül szerteágazó. Ezeket a feleket a közös érdek tartja meg a bűnben. És mind gazdag emberek, ahogy ezt koreai sorozatokban szívesen ki is hangsúlyozzák, a hatalmasságok a törvény fölött állnak..
Elég hosszadalmas a nyomozás. A dráma végéig kétséges, hogy sikerül-e felgöngyölíteni a szálakat, elítéltetni a bűnösöket, felmentetni az ártatlanokat, alakul-e romantika a két főhős között, valamint kérdéses Dong Joon további sorsa is, bűnhődik-e ő is?


数奇
Jo Jae Ryong
Yoo Jong-Soo szerepében
Kim Hong Fa
Kang Yoo-Taek/Jung Il apja szerepében
Kim Kap Soo
Choi Il Hwan/Taebaek főnök szerepében
Kwon Yool
Kang Jung Il szerepében
Lee Bo Young
Shin Young Joo szerepében
Lee Sang Yoon
Lee Dong Joon szerepében
Park Se Young
Choi Soo Yeon/Il Hwan lánya szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások