Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Monster (2016)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-03-28

Epizódok száma
50

A sorozat egy olyan ember története, aki a mohóság ellen harcol, és megtapasztalja az ember számára ismert minden nehézséget és csapást, hogy megtalálja önmagát és szeretetet találjon.
A főszereplő Lee Guk Cheol, felnőttként felveszi a Kang Ki Tan nevet (Kang Ji Hwan), az ő életét követi nyomon a sorozat.
Lee Guk Cheol elveszti gazdag családját és minden vagyonát. Örökségét mohó nagybátyja, Byun Il Jae (Jung Bo Suk) kaparintja magához. Guk Cheol elkényeztetett örökösből- a Sudo Kórház örököse- egyik napról a másikra a koldus szintjéig jut. Majd amikor lehetősége nyílik rá, új identitást vesz fel, Kang Ki Tan-ként akarja visszaszerezni mindazt, ami az övé volt, és bosszút akar állni mindazokon, akik tönkre próbálták tenni az életét.
Oh Soo Yeon, felnőttként Cha Jeong Eun (Sung Yu Ri) tinédzserként találkozott Guk Cheollal, mielőtt kapcsolat alakulhatott volna ki köztük, elszakadtak egymástól. Felnőttként Oh Soo Yeon találkozik Kang Ki Tan-nal, de az új identitása miatt egyikük sem ismeri fel a másikat. Soo Yeon is megküzd az élettel, fizetnie kell fiatalabb autista testvérének orvosi költségeit. Később a sorozat során sikerül ügyvédi irodát nyitnia.
A történet egy melodráma küzdelem az életben maradásért...
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Bae Jong Ok
Jang Man-Ok szerepében
Go Yoon
Cha Woo szerepében
Jin Tae Hyun
Do Gwang-Woo szerepében
Jo Bo Ah
Do Shin-Young szerepében
Jung Woong In
Moon Tae-Gwang szerepében
Kang Ji Hwan
Kang Ki Tan szerepében
Kim Bo Yeon
Hwang Gwi-Ja szerepében
Kim Hye Eun
Hwang Ji-Soo szerepében
Kim Won Hae
Min Byung-Ho szerepében
Lee Deok Hwa
Hwang Jae-Man szerepében
Lee El
Ok Chae-Ryung szerepében
Lee Gi Kwang
Kang Ki-Tan (young) szerepében
Park Ki Woong
Do Gun-Woo szerepében
Park Young Gyu / Park Young Kyu
Do Choong szerepében
Soo Hyun
Yoo Sung-Ae szerepében
Sung Yu Ri
Oh Soo-Yeon szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások