Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Madame Antoine: The Love Therapist

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.69 (16 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-01-22

Epizódok száma
16

A történet orvosi-lélektani, sok-sok érzelem bemutatatásával, mindez vígjátéki köntösben és romantikával.
Ko Hye Rim (Han Ye Seul) a Madame Antoine nevű kávézót vezeti, és ugyanezen a néven híres jósnőként is tevékenykedik. Pszichológiai tanulmányokat végzett embereknek irritálóan népszerű az amúgy elvált, nem túl tanult, szerelemre éhező asszony. Persze az ő "tudománya" jó színészi képességein túl a jó megfigyelőképpességén is alapul. A jövőbe látás folyamata : alaposan megfigyeli az alany viselkedését, öltözetét, mindezt nem kevés hókusz-pókusszal leönti, amikor nagy komolyan franciául handabandázik,mivel ilyenkor kapcsolódik össze spirituálisan a történelmi alak Madame Antoine szellemével. Majd elmondja jóslatát.
Mindezt a tevékenységét zavartalanul végzi, amíg egy híres klinikai szakpszochológus nem költözik a kávéház épületének emeletére. Choi Soo Hyun (Sung Joon) professzor minden energiáját a kísérletre áldozza, melynek segítségével szeretné igazolni,hogy a szerelem, mint lelki folyamat nem létezik, szimplán egy hormonális változás a szervezetben. Kísérletéhez alanynak kéri fel Ye Seult. Talán azért, mert eleve érdekelte az asszony, vagy, mert be akarta bizonyítani,hogy a jósnő igazán nem az a kategória, aki iránt érdeklődhet,de saját magát is bevonja a kísérletbe. Zavartan veszi észre önmagán,hogy elkezd mindenfélét érezni az asszony iránt. Így aztán kiderül,hogy a mások lelki problémáit villámgyorsan felismerő, feltáró és megoldó terapeuta maga sem kicsit problémás.
Lazán szórakoztató a sorozat, túl nagy izgalmakat, vagy fordulatokat nem tartalmaz,de talán egy vígjátéktól ezt nem is várjuk.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Byun Hee Bong
Kim Moon-Gon szerepében
Han Ye Seul
Ko Hye Rim /Madame Antoine szerepében
Hwang Seung Un
Ko Yoo-Rim szerepében
Jang Mi Hee
Bae Mi-Ran szerepében
Jinwoon (2AM)
Choi Seung-Chan szerepében
Kim Sung Hoon (1981)
Lee titkár szerepében
Lee Joo Hyung (1995)
Won Ji-Ho szerepében
Moon Ji In
Lee Kyung-Joo szerepében
Sung Joon
Choi Soo Hyun szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások