Friss drámáink:
Madame Antoine: The Love Therapist
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.69 (16 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-01-22

Epizódok száma
16
A történet orvosi-lélektani, sok-sok érzelem bemutatatásával, mindez vígjátéki köntösben és romantikával.
Ko Hye Rim (Han Ye Seul) a Madame Antoine nevű kávézót vezeti, és ugyanezen a néven híres jósnőként is tevékenykedik. Pszichológiai tanulmányokat végzett embereknek irritálóan népszerű az amúgy elvált, nem túl tanult, szerelemre éhező asszony. Persze az ő "tudománya" jó színészi képességein túl a jó megfigyelőképpességén is alapul. A jövőbe látás folyamata : alaposan megfigyeli az alany viselkedését, öltözetét, mindezt nem kevés hókusz-pókusszal leönti, amikor nagy komolyan franciául handabandázik,mivel ilyenkor kapcsolódik össze spirituálisan a történelmi alak Madame Antoine szellemével. Majd elmondja jóslatát.
Mindezt a tevékenységét zavartalanul végzi, amíg egy híres klinikai szakpszochológus nem költözik a kávéház épületének emeletére. Choi Soo Hyun (Sung Joon) professzor minden energiáját a kísérletre áldozza, melynek segítségével szeretné igazolni,hogy a szerelem, mint lelki folyamat nem létezik, szimplán egy hormonális változás a szervezetben. Kísérletéhez alanynak kéri fel Ye Seult. Talán azért, mert eleve érdekelte az asszony, vagy, mert be akarta bizonyítani,hogy a jósnő igazán nem az a kategória, aki iránt érdeklődhet,de saját magát is bevonja a kísérletbe. Zavartan veszi észre önmagán,hogy elkezd mindenfélét érezni az asszony iránt. Így aztán kiderül,hogy a mások lelki problémáit villámgyorsan felismerő, feltáró és megoldó terapeuta maga sem kicsit problémás.
Lazán szórakoztató a sorozat, túl nagy izgalmakat, vagy fordulatokat nem tartalmaz,de talán egy vígjátéktól ezt nem is várjuk.

数奇
Byun Hee Bong
Kim Moon-Gon szerepében
Han Ye Seul
Ko Hye Rim /Madame Antoine szerepében
Hwang Seung Un
Ko Yoo-Rim szerepében
Jang Mi Hee
Bae Mi-Ran szerepében
Jinwoon (2AM)
Choi Seung-Chan szerepében
Kim Sung Hoon (1981)
Lee titkár szerepében
Lee Joo Hyung (1995)
Won Ji-Ho szerepében
Moon Ji In
Lee Kyung-Joo szerepében
Sung Joon
Choi Soo Hyun szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Diki
  2 éve
  Aranyos ki sorozat. Cuki a páros!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások