Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Great Seer

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.17 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-10-10

Epizódok száma
35

A Mok Ji Sang ( Ji Sung ) egy tehetséges látnok, aki képes arra hogy látja az emberek múltját és jövőjét, a késő Goryeo-korszakban él. Végül "király tanácsadójává" válik, aki kulcsfontosságú szerepet tölt be a Goryeo megdöntésében és a Joseon felemelkedésében, mikor támogatja Yi tábornokot ( Ji Jin Hee ), aki hatékonyan formálja a jövőt és meg alapítja Joseon dinasztiát. Yi tábornok másik tanácsadója Lee Jung Geun ( Song Chang Eui ), aki riválisává válik Ji Sangnak
A Hae-in ( Kim So-yeon ) olyan gyógyító, akinek a sorsa Yi tábornok tartozik, de szerelmes a látnokba. Ban-ya ( Lee Yoon-ji ) egy nő, akit eladtak fiatal korában gisaengnek, de ágyasa lesz King Gongmin tanácsadójának és és neveli annak fiát. Gongmin király magához veszi ezt a fiút, és ő lesz Goryeo Woo ( Lee Min-ho ) a király. Yi tábornok egy államcsínyt követ el, hogy megfossza a fiút trónjától .


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Kil Kang
Monk Moohak szerepében
Ji Jin Hee
Lee Jung Geun szerepében
Ji Sung
Mok Ji Sang szerepében
Jo Min Gi
Lee In-Im szerepében
Kang Kyung Hun
Bong-Choon szerepében
Kim So Yeon
Hae-in szerepében
Lee Moon Sik
Jong Dae szerepében
Lee Yoon Ji
Ban-Ya szerepében
Park Won Sang
Moo-Young szerepében
Ryu Tae-Joon
King Gongmin szerepében
Song Chang Eui
Lee Jung Geun szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások