Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

I Miss You / Missing You

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.20 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-11-07

Epizódok száma
21

Lee Soo Yeon a történet elején 15éves diáklány, aki szenved a magánytól és a sok megaláztatástól, amit azért kell elviselnie, mert az apját gyilkosságért kivégezték.
Han Jung Woo élete sem könnyebb, mert bár jó anyagi körülmények között él,de az édesapja egy bűnöző, aki csalásért és sikkasztásért börtönben is ült. Folyamatosan törvénytelen üzelmeket folytat, és a kegyetlenségtől sem riad vissza.
Jung Woo kiáll a lány mellett, megvédi az oktalan bántásoktól.
Soo Yeon élete kicsit jobbra fordul, amikor az apja elleni nyomozást vezető rendőr rájön,hogy a lány apja ártatlan volt a gyilkosságban. Magához veszi a Soo Yeont és édesanyját, nevelőapaként viselkedik vele.
A két középiskolás fiatal között szerelem szövődik. Éppen szerelmet szeretnének vallani egymásnak, amikor újra megrázóan drámai események sora miatt elszakadnak egymástól.
Jung Woo felnőttként rendőrnyomozó lesz, de nem tudja elfelejteni kamaszkori szerelmét. Egy bűnügyet kap nyomozásra, Amerikából hazatelepülő gazdag hölgy fulladt bele a medencéjébe. Hozzátartozói: Harry és menyasszonya, Joy, aki egy sikeres divattervező hölgy. A találkozás sorsszerű, mert a nőben Jung Woo ráismer fiatalkori szerelmére, Soo Yoenra.
A történetből, mely eseménydús, kiderül, hogy mi történik a fiatalokkal a végzetes hóeséses délutánon. A sorozat végére eldől,hogy beteljesül-e a szerelem Jung Woo és Soo Yeon között. Továbbá azt is megtudjuk,hogy kicsoda Harry és mért hajtja a bosszúvágy.
A karakterek fiatalkori énjét megszemélyesítő színészek kiválóak, ahogy voltaképpen jól teljesítenek a felnőtt szereplőket eljátsszó színészek is.
Lee Soo Yeon / Joy: Kim So Hyun; felnőttként Yoon Eun Hye.
Han Jung Woo : Yeo Jin Goo; felnőttként Park Yoo Chun.
Kang Hyung Joon / Harry : Ahn Do-Kyu ; felnőttként Yoo Seung Ho.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Park Yoo Chun
Han Jung Woo szerepében
Yoo Seung Ho
Kang Hyung Joon / Harry szerepében
Yoon Eun Hye
Lee Soo Yeon szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások