Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Hotel King

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.08 (12 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-04-05

Epizódok száma
32

A történet 20 évvel korábban kezdődik az Egyesült Államokban, ahol két gyermek, Jayden ( Lee Dong Wook ) és Juhan koldulásra vannak kényszerítve, egy banda által. Az életük a banda kezében van, ha nem visznek pénzt, akár halálra is verhetik őket. Egy ilyen alkalommal, amikor Juhant bántalmazzák, Jayden lelövi a bandafőnököt és elmenekül. Menekülés közben rátalál Lee Joong Goo ( Lee Deok Hwa), aki aztán elmondja neki ki is ő valójában. A fiú új névvel Cha Jae Wan visszatér hazájába, hogy vissza szerezze, azt ami az övé.

20 év múlva Cha Jae Wan a Hotel Ciel vezérigazgatója. Ah Sung Won, a hotel elnöke, meghal, miután Cha Jae Wan elmondja neki, hogy tudja Ő az apja és megszerzi magának a hotelt. Úgy tűnik, Ah Sung Won öngyilkosságot követetett el, azonban ezt lánya, Ah Mo Ne ( Lee Da-hae ) nem hiszi el és megjelenik a szállodában. Megkezdődik az igazság keresése.

( J )

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Alex (1979)
Yoo Joon-Sung szerepében
Ji Il Joo
Jin Jung-Han szerepében
Jin Se Yun
Song Jae-Hee / Han Seung-Hee szerepében
Jin Tae Hyun
Roman Lee szerepében
Kim Hae Sook
Baek Mi-Nyeo szerepében
Lee Da Hae
Ah Mo-Ne szerepében
Lee Deok Hwa
Lee Joong-Goo szerepében
Lee Dong Wook
Cha Jae-Wan szerepében
Wang Ji Hye
Song Chae-Kyung szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások