Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

I Have a Lover

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.67 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-08-22

Epizódok száma
50

A Do Hae Gang (Kim Hyun Joo ) kislányát munkája miatt elgázolják és meghal, férje Choi Jin Eon ( Ji Jin Hee )a feleségét hibáztatja a baleset miatt ezért szinte érzelem nélkül éli tovább életét, s ez teljesen felmorzsolja kapcsolatukat. Mind ketten a munkába menekülnek a fájdalom elől. Hae Gang ambiciózus és sikeres ügyvéd egy véletlen során meg látja férjét, aki az egyetemen tanít egy fiatal diákjával. Jin Eon tanítványába Kang Seol Ri-val (Park Han Byul) felesége régi énjét látja, s elkezd vonzódni felé. Hae Gang be csapva érzi magát. Férje elindítja a válási folyamatot. Do Hae Gang titokzatos baleset során elveszti emlékezetét...

Egy igazán izgalmas fordulatos cselekménynek lehetünk tanúi. Senkit ne riasszon meg az 50 rész annyira magával ragad a történet, tele váratlan fordulatokkal, hogy észre se veszük és már vége is a sorozatnak. Ji Jin Hee kiemelkedő szereplést biztosít a rajongóknak pedig az élményt.


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Baek Ji Won
Choi Jin Ri szerepében
Choi Jung Woo
Baek Joon-Sang szerepében
Dok Ko Yeong Jae
Choi Man Ho szerepében
Ji Jin Hee
Choi Jin Eon szerepében
Kim Hyun Joo
Do Hae Gang és Dokgo Yong Gi szerepében
Kong Hyung Jin
Min Tae-Seok szerepében
Lee Gyu Han
Baek Seok szerepében
Lee Jae Yoon
Min Gyu-Suk szerepében
Na Young Hee
Hong Se-Hee szerepében
Park Han Byul
Kang Seol Ri szerepében
Seo Dong Won
Go Hyun Woo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások