Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Refresh Man

Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.50 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-03-06

Epizódok száma
20

Főszereplő párosunk kapcsolata középiskolában kezdődik, ahol Ji Wen Kai-t (Aaron Yan) "kacsatojás királynak" csúfolnak, mert tanulmányi előmenetele szinte nulla. Vele szemben Zhong Yu Tang (Joanne Tseng) a szuper tanuló, végtelenül önbizalommal telt, és gyakran csúfolja az alultejesítő fiút.
10évvel később újra találkoznak. Yu Tang a Muse nevű kozmetikai cégnél dolgozik, ahol sok a gond az értékesítés eredményességével. Új vezérigazgató kerül a Muse-hoz, aki nem más, mint Wen Kai. Yu Tangot kinevezik személyi titkárnőjének, ahol sorra érik a kudarcok. Nem tudja elolvasni és lefordítani a külföldi partnereknek szánt, vagy tőlük érkező leveleket, így az igazgató maga mellé veszi a korábbi titkárnőjét, Miao Ai Sha-t (Lene Lai), aki mindenhez ért, amit csak tudnia kell egy személyi titkárnőnek, és ezen túl még nagyon szép. Wei Kai ráadásul áthelyezi Yu Tangot a 3. értékesítési csoporthoz.
Ahol csak akkor kezdenek látszattevékenységbe az értékesítési csoport tagjai,ha lépéseket hallanak a folyosó felől. Hozzáállásuk a lehető legrosszabb, csak annyit tesznek meg, amennyit a fizetésükért meg kell tenni. Ebbe a csoportba kerül Yu Tang, végsőkig elkeseredve. Azt gondolja,hogy a férfi a középiskolában általa elkövetett sértéseket/ sérüléseket bosszúlja meg.
Azonban ahogy telnek-múlnak a napok, teljesen nyilvánvalóvá válik,hogy Wei Kai figyelemmel kíséri a 3. számú értékesítési csoport munkáját, és ahol tudja, segíti őket. Így lassan a dolgozók hozzáállása is megváltozik, és a két fiatal is tisztázza a félreértéseket, így már elhárul az akadály a romantikus kapcsolat kialakulása elől.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Aaron Yan
Ji Wen Kai szerepében
Joanne Tseng
Zhong Yu Tang szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások