Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Man Living In Our House / Sweet Stranger and Me

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.70 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-10-24

Epizódok száma
16

Hong Na Ri (Soo Ae) céltudatos, önbizalommal telt hölgy, légiutas kísérőként dolgozik. Az élete akkor változik meg gyökeresen, amikor meghal az édesanyja, mert úgy érzi, egyedül maradt. Amikor kiderül, hogy a barátja is megcsalja egy fiatalabb légiutas kísérővel (Jo Bo Ah) akkor végleg elveszti a talajt a lába alól, és úgy dönt,hogy hazatér.
Édesanyja sírjánál összetalálkozik egy jóképű fiatal férfival, Go Nan Gil-lel (Kim Young Kwang). Később újra összefut a férfivel, és legnagyobb döbbenetére azt tapasztalja,hogy az idegen a házában él, vezeti az édesanyja egykori gombóc kifőzdéjét, nem is rosszul, ráadásul azt is közli vele,hogy ő az apja, mivel Na Ri édesanyjával még halála előtt házasságot kötött. Az egykor öntudatos fiatal hölgynek sok új információval kell megküzdenie, ami elég nehezen megy neki, de "apja" mindig mellette áll, türelmesen viseli hisztériás rohamait, és minden szavára ugrik.
Aki nagy drámai tartalmat vár ettől a sorozattól, csalódni fog. Ezért is maradtam műfajban a vígjáték megjelölésnél. Mert a történet alapvetően lassan csordogál a komikus, romantikus és drámai jelenetek között.
A sorozat egyik nagy felfedezetje a gazdag ügyvéd fiatalember Kwon Duk Bong karakterét alakító Lee Soo Hyuk, aki szerepe szerint szeretné megvásárolni azt a telket, amelyen Hong Na Ri háza és az étterem is található. De természetesen ő is beleszeret a főhősnőbe...
Ez a sorozat az, ami. Kellemes kikapcsolódást nyújtó dráma.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kim Young Kwang
Go Nan Gil szerepében
Lee Soo Hyuk
Kwon Duk Bong szerepében
Soo Ae
Hong Na Ri szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások