Friss drámáink:
The Man Living In Our House / Sweet Stranger and Me
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.70 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-10-24

Epizódok száma
16
Hong Na Ri (Soo Ae) céltudatos, önbizalommal telt hölgy, légiutas kísérőként dolgozik. Az élete akkor változik meg gyökeresen, amikor meghal az édesanyja, mert úgy érzi, egyedül maradt. Amikor kiderül, hogy a barátja is megcsalja egy fiatalabb légiutas kísérővel (Jo Bo Ah) akkor végleg elveszti a talajt a lába alól, és úgy dönt,hogy hazatér.
Édesanyja sírjánál összetalálkozik egy jóképű fiatal férfival, Go Nan Gil-lel (Kim Young Kwang). Később újra összefut a férfivel, és legnagyobb döbbenetére azt tapasztalja,hogy az idegen a házában él, vezeti az édesanyja egykori gombóc kifőzdéjét, nem is rosszul, ráadásul azt is közli vele,hogy ő az apja, mivel Na Ri édesanyjával még halála előtt házasságot kötött. Az egykor öntudatos fiatal hölgynek sok új információval kell megküzdenie, ami elég nehezen megy neki, de "apja" mindig mellette áll, türelmesen viseli hisztériás rohamait, és minden szavára ugrik.
Aki nagy drámai tartalmat vár ettől a sorozattól, csalódni fog. Ezért is maradtam műfajban a vígjáték megjelölésnél. Mert a történet alapvetően lassan csordogál a komikus, romantikus és drámai jelenetek között.
A sorozat egyik nagy felfedezetje a gazdag ügyvéd fiatalember Kwon Duk Bong karakterét alakító Lee Soo Hyuk, aki szerepe szerint szeretné megvásárolni azt a telket, amelyen Hong Na Ri háza és az étterem is található. De természetesen ő is beleszeret a főhősnőbe...
Ez a sorozat az, ami. Kellemes kikapcsolódást nyújtó dráma.


数奇
Kim Young Kwang
Go Nan Gil szerepében
Lee Soo Hyuk
Kwon Duk Bong szerepében
Soo Ae
Hong Na Ri szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Haori23
  3 éve
  Tetszett! Könnyed, szórakoztató sorozatnak tartom. Sokat nevettem rajta.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások