Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Second To Last Love

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.33 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-07-30

Epizódok száma
20

A sorozat a 2012ben bemutatott 11 részes "The Second Last Love" című japán dráma újrafeldolgozása.
Két negyvenes éveiben járó, a romantikát és szerelmet elutasít nő és férfi találkozásának vicces bemutatása.
Kang Min-Joo (Kim Hee Ae) gyakorlatias, önálló hölgy a 40es évei közepén, TV producerként dolgozik,szeret egyedül élni, nem is vágyik társra. A visszavonulása közeledtével azonban,ha ezt nem is ismeri el, de belül vágyik arra,hogy végre történjen vele valami.
Ko Sang Sik (Ji Jin Hee) szintén a 40es évei közepén jár, egyedülálló férfi, a városházán dolgozik környezetvédelmi vezetőként.
Egy közös ügy kapcsán ismerkednek meg, és sok-sok vicces, vagy komoly közös tevékenység révén beköszönt életükbe a szerelem is.

A dráma vetítését eredetileg egy héttel korábban kezdték volna, de az egyik akciónál Ji Jin Hee orra megsérült és a producerek döntöttek a későbbi időpontról.

..és amikor elszakad a bugglee jumper kötele, kell egy megmentő és elsősegélynyújtó, mindkét szerepben Ji Jin Hee, azaz Ko Sang Shik! :)

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ji Jin Hee
Ko Sang Sik szerepében
Kim Hee Ae
Kang Min Joo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások