Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Autumn's Concerto / Next Stop, Happiness

Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.33 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-10-04

Epizódok száma
21

Ren Guang Xi (Wannes Wu) egy gazdag család örököse, jól tanul, tehetséges hokis, de csak él a világban céltalanul és érzelmek nélkül.
Liang Mu Cheng (Ady An) egy szegény fiatal lány, akit már megtépázott az élet, szüleit gyerekként elvesztette, nagynénje mellett nem volt könnyű az élete. Mégis a lány tele van szeretettel, törődéssel, kedvességgel és szenvedélyes életszeretettel.
Az egyetemi kollégium étkezdéjében pillantja meg Guang Xi a lányt, majd egy fogadás kapcsán közelebb kerülnek egymáshoz. Mu Chen megtanítja szeretetet adni és elfogadni. Mikor már minden jóra fordulni látszik, a fiúról kiderül,hogy agydaganata van. A lány mellette áll,hogy segítse átvészelni a megpróbáltatásokat. Amíg a fiú a műtétre vár, az édesanyja elbeszélget Mu Chenggel,elmondja,hogy komolyabb párt, biztosabb jövőt szán a fiának, ezért a lány,ha szereti Guang Xit,hagyja el. Mu Cheng engedelmeskedik az édesanya kérésének, vidékre költözik, de ekkor már tudja,hogy gyermeket vár.
Guang Xi túléli a műtétet, de emlékeit elveszti. Kedves doktornő barátja segíti a felépülését, akit évek teltével el is jegyez. Nagy erőfeszítés árán meggyógyul a betegségéből. A jogi egyetemet is befejezi, félelmetes ügyvéd lesz.
6 évvel később egy kihágás kapcsán "közmunkára" ítélik, amit ügyvédként pont abban a faluban kell letöltenie, ahol Mu Cheng él a kisfiával.
Az emlékek lassan élednek fel, Guang Xi ráeszmél,hogy valaha nagyon fontos lehetett neki ez a nő, de sok sérülést és félreértésekből adódó előítéletet is hordoz magában. A cselekmény szálai tovább bonyolódnak, de aki megnézi ezt a nagyon csak szerethető drámát, meglátja hogyan lesz az utolsó állomás a boldogság...
Számomra az egész sorozat főszereplője a pár kisfiát alakító Xiao Le (Xiao Xiao Bin) volt. Minden sorozatban édesek a gyerekszínészek, de ez a kisgyerek valóban varázslatos, mondhatni tündéri szereplője a történetnek.
Romantikus lelkeknek többször újranézős sorozat! :)
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ady Ann
Liang Mu Cheng szerepében
Vannes Wu
Ren Guang Xi szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások